ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد اکسس

sahand52
یک شنبه 11 شهریور 1397, 21:30 عصر
با سلام خدمت دوستان
من می خوام برنامه صدور کارنامه ماهانه در اکسس بسازم که با دادن شماره دانش آموزی نمرات ماهانه دانش آموز را به من بده ، مشکل من اینجاست که اگه دانش آموز مثلا دو ، سه یا تعداد بیشتری نمره داشته باشه نمی دونم چه کار کنم .من یک جدول نمره ، جدول دروس و جدول نمرات را ساختم
خواهش می کنم راهنمایی کنید

Ali_Fallah
شنبه 17 شهریور 1397, 21:28 عصر
با سلام
به نظر میرسه طراحی بانک شما اشتباه باشه با توجه به توضیحاتی که نوشتید.
جدول نمره و جدول نمرات ؟
شاید یک حدول مربوط به دانش آموزان ( مادر) و جدول دیگر مربوط به نمرات که به جدول اصلی ارتباط دارد ساده ترین نوع طراحی باشد ....

sahand52
سه شنبه 20 شهریور 1397, 16:44 عصر
سلام
ممنون از اینکه جواب دادید و سپاس از دقت شما . بله منظورم جدول دروس ، جدول نمرات و جدول دانش آموزان بود. می خوام فرمی طراحی کنم که با نوشتن شماره دانش آموزی ، تمامی نمرات دانش آموزان در یک درس نمایش داده بشه. در ضمن من فایل را خدمت شما ارسال می کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

sahand52
سه شنبه 20 شهریور 1397, 21:25 عصر
فایل اکسل جهت راهنمایی از طرف شما عزیزان

Mehr@ban
چهارشنبه 21 شهریور 1397, 21:17 عصر
سلام

فایلتون رو دیدم و منم مثل آقای فلاح تایید میکنم که طراحی جداولتون مشکل داره

پیشنهاد من:
جدول مشخصات فردی
جدول اطلاعات کلاس
جدول اطلاعات نمرات که تلفیقی از دوتا جدول قبل هست

m.roustaei
دوشنبه 23 مهر 1397, 08:57 صبح
سلام.
همانطور که دوستان دیگر هم فرمودند، لازمه که در طراحی جداولتون تغییراتی بدهید.
اول اینکه باید از جداول به صورت Master و Detail یا همان مدل Parent - Child استفاده کنید. مثلا جدول نمرات یک دانش آموز باید فرزند جدول دانش آموز باشه. در صورتیکه در این خصوص تجربه ای ندارید با یک جستجوی ساده تو گوگل می تونین این مفهوم رو یاد بگیرین.
از طرفی برای نمایش اطلاعات با این نوع ارتباط می تونین از یک SubForm در جدول نمایش اطلاعات دانش آموز استفاده کنین. نمونه های استفاده از این Object نیز در اینترنت زیاده

نوشیروانی
سه شنبه 08 آبان 1397, 21:05 عصر
با سلام خدمت دوستان
من می خوام برنامه صدور کارنامه ماهانه در اکسس بسازم که با دادن شماره دانش آموزی نمرات ماهانه دانش آموز را به من بده ، مشکل من اینجاست که اگه دانش آموز مثلا دو ، سه یا تعداد بیشتری نمره داشته باشه نمی دونم چه کار کنم .من یک جدول نمره ، جدول دروس و جدول نمرات را ساختم
خواهش می کنم راهنمایی کنید
باسلام خدمت دوستان عزیز
بنده خیلی به اکسس مسلط نیستم اما خیلی دوست دارم اگه ازدستم بربیاد انجام بدم
ازاونجایی که بنده نمی دونم چه دروسی را شما میخواید وارد کنید و یا اینکه غیر ازنام و نام خانوادگی و نمرات دانش آموز اطلاعات دیگری را هم نیاز دارید یا نه؟
اما بهرحال یه نمونه ساده ساختم شاید بکارشمابیاید
اگه اصلاحیه ای هم هست بفرمایید اگه بتونم درخدمتم

Ali_Fallah
سه شنبه 08 آبان 1397, 21:51 عصر
باسلام خدمت دوستان عزیز
بنده خیلی به اکسس مسلط نیستم اما خیلی دوست دارم اگه ازدستم بربیاد انجام بدم
ازاونجایی که بنده نمی دونم چه دروسی را شما میخواید وارد کنید و یا اینکه غیر ازنام و نام خانوادگی و نمرات دانش آموز اطلاعات دیگری را هم نیاز دارید یا نه؟
اما بهرحال یه نمونه ساده ساختم شاید بکارشمابیاید
اگه اصلاحیه ای هم هست بفرمایید اگه بتونم درخدمتم
با تشکر از شما
مشکلی که در این چنین برنامه ها هست این که اگر یک درس جدید اضافه بشه آنموقع تکلیف چیه ؟
یا اینکه این برنامه در همه جا قابل استفاده نیست ...