ورود

View Full Version : سوال: بدست اوردن اندازه شی

mahdiidham1383
چهارشنبه 14 شهریور 1397, 05:06 صبح
با سلام خدمت دوستان
من در سایتی که دارم ، یک منو وجود داره که نسبت به صفحه نمایش کوچک بزرگ میشه (در تصویر زیر)

148813

148814

همون طور که در تصاویر بالا می بینید وقتی صفحه کوچک میشه مقدار height منو من بیشتر میشه و در نتیجه روی عکس میفته ، حال من باید چیکار کنم که بتونم height منو رو به دست بیارم و بعدش به عکس خودم بگم به همون اندازه از بالا margin داشته باشه که منو رو عکس نیافته

خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و توضیح کامل بدید

Dr.Bronx
چهارشنبه 14 شهریور 1397, 13:26 عصر
مشکل اول این هست که منو بالا position absolute داره به همین دلیل روی تصویر قرار گرفته و تصویر زیر اون رفته
2 تا راه حل وجود داره

1.
position منو رو به relative تغییر بدید تا عکس بیفته زیرش و خود به خود مشکل حل بشه.

2.
با javascript یا jquery مقدار margin-top عکس رو تغییر بدید

$(".myimage").css("margin-top", $(".navbar").height() + "px")

موفق باشید.

mahdiidham1383
چهارشنبه 14 شهریور 1397, 16:55 عصر
مقدار پوزیشن فیکس کردم چون می‌خوام منو اون بالا باشه در نتیجه باید از راه دوم استفاده کنم که چیزی ازش نفهمیدم لطفاً بیشتر توضیح بدید

marasiali
چهارشنبه 14 شهریور 1397, 22:22 عصر
این یه کد ساده جاوا اسکریپت البته در بستر کتابخونه جی کوئریه. مقدار height منو رو دریافت میکنه و به همون اندازه به عکس margin میده. یه آشنایی ساده لازمه.(جای .navbar کلاس منو و جای .myimage کلاس عکس قرار میگیره)
البته این کد بدون جی کوئری هم به سادگی ممکنه و فقط برای همین یه خط نمیصرفه جی کوئری رو لود کنین مگر اینکه استفاده های دیگه ای هم ازش داشته باشین.

mahdiidham1383
چهارشنبه 14 شهریور 1397, 22:31 عصر
من این کد وارد کردم ولی فرقی نکرد