ورود

View Full Version : خطای on a null object reference در اندروید استدیو

nimaaamin
جمعه 16 شهریور 1397, 09:43 صبح
سلام دوستان

من ی آبجکت روی داخل فایل main.xml دارم و وقتی این آبجکت و از فایل Main.java فراخوانی میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونم با این آبجکت کار کنم با کد های زیر :

spnrtest=(Spinner) findViewById(R.id.tabnewwellreport1_spnr_test);
spnrtest.setOnItemSelectedListener(this);اما امدم این آبجکت رو از فایل main.xml انتقالش دادم به ی فایل xml دیگه و الان که میخوام ازش استفاده کنم خطای زیر رو میده :

java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'void android.widget.EditText.setText(java.lang.CharSequ ence)' on a null object reference

لطفا راهنمایمم کنید

hharddy
جمعه 16 شهریور 1397, 12:13 عصر
کدهاتون و در صورت امکان قرار بدید.
اما فایل xml جدیدی که میگید داخل کلاس جاوا فراخوانی نشده به احتمال زیاده به همین دلیل خطای null pointer میده.

nimaaamin
جمعه 16 شهریور 1397, 14:44 عصر
ببینید من ی main activity دارم بعدش سه تا فایل xml دیگه که درقالب tablayout و fregment داخل main فراخوانی میکنم حالا میخوام اون آبجکت های که توی activity های دگه است رو بتونم مقدارشونو بخونم یا هر کار دیگه

nimaaamin
جمعه 16 شهریور 1397, 15:46 عصر
در ادامه ی سوال دیگه مرتبط با سوال بالاست :
چطور میتونم ی متغییر که داخل کلاس fregment مفدار گذاری شده از داخل کلاس main مقدارشو بخونم؟

hharddy
یک شنبه 18 شهریور 1397, 12:47 عصر
چطور میتونم ی متغییر که داخل کلاس fregment مفدار گذاری شده از داخل کلاس main مقدارشو بخونم؟

نمیتونید مستیفیم به متغیری که داخل فرگمنت هست دسترسی داشته باشید باید از یک اینترفیس به عنوان call back استفاده کنید.

farhad_shiri_ex
یک شنبه 18 شهریور 1397, 12:56 عصر

قبلا در این پست نمونه سورس گذاشتم !!!
550378