ورود

View Full Version : اشکال در Insert,Update,Delete در Sql Server2005

ali643
یک شنبه 07 آبان 1385, 17:02 عصر
سلام دوستان

وقتی که می خوام در جدول عملیات Insert,Update,Delete انجام بدم این پیغام خطا رو میده
رو سیستم Sql Server 2005 نصبه نه میشه از تو محیط برنامه ای که نوشتم عملیات Insert,Update,Delete رو انجام بدم و نه می تونم داخل InterFace خوده Sql Server 2005 عملیات Insert,Update,Delete رو انجام بدم

لازمه هست که بگن تمام عملیات فوق در Sql Server 2000 با موفقیت انجام میشه

mer30

AminSobati
یک شنبه 07 آبان 1385, 18:58 عصر
دوست عزیزم ضمن اینکه میبایست کنترل کنید آیا جدولتون فیلد یونیک داره یا خیر، این رو هم بفرمایید که آیا روی جدول Trigger یا Computed Column وجود داره؟
آیا INITCOLVS که در این پیغام دیده میشه نام آشنایی هست برای شما؟ مثلا نام یک تابع؟

ali643
یک شنبه 07 آبان 1385, 21:49 عصر
با سلام

به صورت خودکار وقتی که دیتابیس رو Attach کردم به تمام Table ها یه فیلد به نام rowguid اضافه شده که برا هر رکورد مقادیری رو ثبت کرده من از یکی از جدول ها این فیلد رو پاک کردم و سعی کردم که بتونم Insert,Update,Delete انجام بدم که نشد

هیچ گونه Trigger و Computed Column در جداولم ندارم و INITCOLVS هم نام آشنایی نیست

مرسی که وقت گذاشتید

AminSobati
دوشنبه 08 آبان 1385, 10:35 صبح
ممنون از اطلاعاتتون،
دقیقا مراحلی که طی میکنید برای انجام ویرایش چی هستش؟ آیا با دستور TSQL هم مشکل وجود داره؟

ali643
چهارشنبه 10 آبان 1385, 23:49 عصر
مراحل برای ویرایش
جدول مربوطه رو باز می کنم و به صورت دستی ویرایش می کنم که باز همون Error را می داد و با دستورات TSQL هم همین مشکل پا برجاست

مرسی

AminSobati
پنج شنبه 11 آبان 1385, 13:06 عصر
دستور DBCC CHECKDB رو برای دیتابیس مربوطه اجرا کنید و ببینید آیا خرابی فیزیکی داره یا خیر...

ali643
پنج شنبه 11 آبان 1385, 14:41 عصر
سلام

مشکل کماکان پا برجاست

CHECKDB found 0 allocation errors and 0 consistency errors in database 'ISP'.
DBCC execution completed. If DBCC printed error messages, contact your system administrator.

ولی یه سئوال پیش آمده که وقتی جدول حدیدی می سازم درست کار می کنه؟

AminSobati
جمعه 12 آبان 1385, 14:34 عصر
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که پیغام خطا رو در اینترنت Search کنید

ali643
جمعه 12 آبان 1385, 15:18 عصر
حتما

مرسی که وقت گذاشتید