View Full Version : مشکل با صفحه اول سایتم
siamak-s
چهارشنبه 10 آبان 1385, 11:52 صبح
سلام دوستان
صفحه اول سایت من اسمش index.asp هست و وقتی که تویه نوار آدرس میزنم یا رویه لینکش کلیک می کنم اون فایلو رو نشون نمیده و فرمت اون فیلو نامعلوم می دونه و میزاردش برای دانلود خودمم یه برا دانلود کردم باز کردم دیدم کد های ای اس پی پردازش شدند و صفحه فقط اچ تی ام ال هست ولی روی مرورگر نشون داده نشد.
علت کجاست؟
blackeve
پنج شنبه 11 آبان 1385, 08:59 صبح
بابا آدرس سایتت رو میزاشتی....
siamak-s
پنج شنبه 11 آبان 1385, 10:48 صبح
ادرس سایتم روی لوکال هاست هست
soroush_vs
جمعه 12 آبان 1385, 09:53 صبح
احتمالا سرورت ویندوز نیست و سند رو یک فایل تلقی میکنه
یا اینکه سرورت وینروز هست اما ای اس پی رو ساپورت نمی کنه
--------------------
آهان اگه آدرس روی لوکال هاست باشه احتمالا دی ال ال مربوط به ای اس پی حذف شده پس IIS رو دوباره نصب کنید اگه حل نشد دوباره بگید
siamak-s
جمعه 12 آبان 1385, 11:27 صبح
سرورم ویندوز هست
من با هیچ کدوم از صفحات سایتم این مشکل رو ندارم در ضمن گفتم که صفحه ای اس پی رو پردازش می کنه و بعد صفحه اچ تی ام ال آماده شده رو میزاره برای دانلود
این اتفاق فقط برای صفحه اصلی سایتم میفته
لوک خوش شانس
شنبه 13 آبان 1385, 12:37 عصر
سرورم ویندوز هست
من با هیچ کدوم از صفحات سایتم این مشکل رو ندارم در ضمن گفتم که صفحه ای اس پی رو پردازش می کنه و بعد صفحه اچ تی ام ال آماده شده رو میزاره برای دانلود
یعنی صفحات دیگه که با پسوند ASP هست رو درست باز می کنه ؟ IIS درست نصب شده ؟
کد صفحه اول رو بزار تا ببینیم
siamak-s
شنبه 13 آبان 1385, 13:47 عصر
همه صفحات رو درست باز می کنه
کد صفحه اولم زیاده
اگر میتونید همین جوری جواب بدید که خوبه اگه نه شاید تونستم خلاصش کنم بفرستم
blackeve
شنبه 13 آبان 1385, 16:44 عصر
منظورت از اینکه صفحه پردازش میشه و HTML میده چیه؟
.. یعنی مثلا وقتی توی صفحه جایی داری
<%
Response.Write(Now())
%>
توی صفحه HTML که دانلود می کنی تاریخ فعلی قرار داره؟
تست کردی که نام فایل رو از Index.asp به Default.asp تغییر بدی؟
siamak-s
شنبه 13 آبان 1385, 20:13 عصر
همین طوره
منظور شما اینه که اسم فایل رو عوض کنم ، امتحان نکردم
تست می کنم خبرشو می دم
baidin
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 11:20 صبح
با سلام:
من هم یه مشکل در آپلود دارم که نمی دونستم اینجا بایستی مطرح میشد یا نه ولی خواهشمند است اساتید راهنمایی کنند.
مشکل اینه که من فضایی را اجاره کرده ام که به صورت پیشفرض یه صفحه ای با نام index.html در آن وجود داشت که با وارد کردن نام دومین به درستی باز می شه ولی زمانی که من سایت را آپلود می کنم ( نام یکی از صفحه های سایت خودم index.aspx است) و این صفحه باز نمی شه. آیا باید حتماً پسوند html باشه؟ :عصبانی++:
moosa2007
جمعه 01 شهریور 1387, 18:05 عصر
سرورم ویندوز هست
سلام دوست من اگه مشکلت هنوز حل نشده به شما پیشنهاد میکنم که یه صفحه html بسازی و تنها بهش دستور بدی که تا در عرض چند ثانیه به صفحه asp که داری انتقال پیدا کنه
چون شما گفتین فقط با صفحه index.asp مشکل داری با این کار به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
در صورت بروز هر گونه سئوالی من در خدمتم
موفق باشی
baidin
شنبه 02 شهریور 1387, 13:28 عصر
دوستان من یه مشکل با صفحات سایتم (تنها با aspx) دارم اگه میشه کمک کنید. زمانی که mydomain.com و یا mydomain.com/pages.aspx را می خواهم باز کنم خطای زیر را میده:
Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
</SPAN>
<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web></configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web></configuration>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.