ورود

View Full Version : ایجاد ویندور در کنتاینر یک فرم

rahro
چهارشنبه 10 آبان 1385, 13:44 عصر
سلام
میخواهم در کنتاینر فرمم یک ویندو (پنجره ) نمونه ویندو تحت داس ایجاد کنم آیا چنین عملی ممکنه ؟
این دستور در ادامه دستور ویندو به چه معنی است :
IN DESKTOP [NAME ObjectName]
متشکرم
رهرو

mehran_337
چهارشنبه 10 آبان 1385, 14:10 عصر
یک راه استفاده از شبیه سازیه که خودم در خیلی از برنامه هام استفاده می کنم با استفاده از shape ها و برجستگی های کاذب مثلا یک مستطیل و در نظر بگیر اگه ظلع بالا رو 1 و چپ و 2 در نظر بگیریم با چهار خط مستطیل می کشیم و خط ضلع 1 و 2 رو رنگ سفید و 3و4 رو با رنگ تیره نمایش می دیم اینجوری انگار یک ویندوی برجسته داریم اما خود کانتینر خاصیتی بنام SpecialEffect داره که اگر مقدار 0 بدی برجسته می شه.توضیح اینکه بجای اینکار بهتره از فورم ست استفاده کنی و یک فرم دیگر درون فرم قرار بدی.
مورد دوم اینکه :

اسم فرم define wind winname from x1,y1 to x2,y2 in window
و سپس activ wind winname
باعث می شه که یک ویندو درون فرمت ایجاد بشه.

rahro
شنبه 13 آبان 1385, 12:02 عصر
سلام مهران چان
از توجه ای که کردید متشکرم ولی همانطور که عرض کردم مشکلم در "کنتانیره" آیا راهی سرا دارید در ضمن حتما باید از خود فرمانdefine wind استفاده کنم
من مطمئنم راهی هست
با یک کلاس میشه؟؟

mehran_337
شنبه 13 آبان 1385, 14:03 عصر
اگه بیشتر توضیح بدین امید وارم راهنمایی درست تری بکنم. اینطور که من متوجه شدم در فرم یک کانتینر اضافه کردید حالا می خوای توی این کانتینر هم یک فرم مانند داشته باشی . اگه می شه مورد استفاده اش و بگو تا با هم فکر بهتری بکنیم

rezaTavak
یک شنبه 14 آبان 1385, 19:16 عصر
توی ویژوال فاکس پرو Define Window همون ساخت ینجره به Create form تبدیل شده و شما دقیقا می توتید با Define window یک فرمی اجاد کنید. دسترسی به فرم هم که با اسم ان ممکنه. یعنی وقتی یک ینجره تعریف میشه اسم داره همون اسم فرم هم هست.

در واقع define window یک فرم ایجاد میکنه.

rahro
یک شنبه 21 آبان 1385, 10:27 صبح
مهران جان سلام
متشکرم از یک منبع موثق پرسیدم گفتند نمیشه لذا از همون روش شما استفاده کردم
از آقا رضا هم تشکر میکنم

mehran_337
یک شنبه 21 آبان 1385, 10:34 صبح
وظیفه بود . هر چی باشه دست پرورده این سایتیم

binyaz2003
یک شنبه 21 آبان 1385, 12:59 عصر
از یک منبع موثق پرسیدم گفتند نمیشه لذا از همون روش شما استفاده کردم

منبع موثق :متفکر:

mehran_337
یک شنبه 21 آبان 1385, 16:51 عصر
منم موافقم اگه منبعی خوبی پیدا کردی به بچه ها معرفی کن. البته منبع از جنس غیر آدمیزاد.