PDA

View Full Version : ارسال پیامک احراز هویت

pejmanprogramming
دوشنبه 26 آذر 1397, 17:04 عصر
سلام با عرض ادب میخواستم از این امکان که به کاربر کد فعال سازی را ارسال کنم استفاده کنم نمیدونم چطوری و از چه وب سایتی باید استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید لطفا

Nevercom
دوشنبه 26 آذر 1397, 18:49 عصر
سایت‌های ارسال پیامک که زیاد هستن، اما دو سرویس کاوه‌نگار و آوانک خیلی حرفه‌ای تر هستن در این زمینه.

من الان از کاوه‌نگار استفاده می‌کنم و توضیحم بر این اساس خواهد بود، اما احتمالن آوانک هم سرویسش مشابه هست.

جدای از روش های متفاوت ارسال SMS که این سایت ممکنه داشته باشه و برای من جذابیتی نداره، سرویس مخصوص همین نیاز شما وجود داره. به این شکل هست که شما ابتدا متن رو در سایت کاوه‌نگار ثبت می‌کنید و درون متن یه سری Placeholder قرار می دید تا بعدن هنگام درخواست ارسال پر بشه. وقتی از این الگو استفاده بشه، سایت کاوه‌نگار کنترل کامل روی محتوای ارسالی داره و می‌دونه که پیامک شما تبلیغاتی نیست مثلن، و به همین دلیل پیام رو از سرشماره‌ای ارسال می‌کنه که بلاک نیست و به احتمال خیلی زیاد به دست مخاطب می‌رسه (چیزی که در سایر سرویس های ارسال پیامک مشکل اصلی هست و برای رفعش دردسر بیشتری رو باید متحمل بشید).
ضمن اینکه علاوه بر این، این امکان وجود داره که بجای ارسال پیام، با شماره مخاطب تماس بگیره و پیام شما رو براش بخونه، که برای شماره‌های ثابت که امکان دریافت SMS ندارند خیلی کاربرد داره.