View Full Version : مشکل با play protect
hesam67_b
سه شنبه 27 آذر 1397, 17:09 عصر
سلام و خسته نباشید.
اخیرا گوگل پلی سیستم play protect راه انداخته که خیلی از برنامه ها با مشکل مواجه شده. از جمله برنامه ما.
از دوستان کسی اطلاعاتی نداره که چطور میشه بررسی کرد کدوم بخش از کدها مشکل داره از نظر play protect ؟؟؟
انگار هیچ مرجعی نداره و با ارسال فرم مخصوص هم گوگل هیچ جوابی نمیده که مشکل برنامه چیه دقیقا تا برطرفش کنیم!!!
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار ما هم قرار بده.
samiasoft
چهارشنبه 28 آذر 1397, 01:23 صبح
سلام و خسته نباشید.
اخیرا گوگل پلی سیستم play protect راه انداخته که خیلی از برنامه ها با مشکل مواجه شده. از جمله برنامه ما.
از دوستان کسی اطلاعاتی نداره که چطور میشه بررسی کرد کدوم بخش از کدها مشکل داره از نظر play protect ؟؟؟
انگار هیچ مرجعی نداره و با ارسال فرم مخصوص هم گوگل هیچ جوابی نمیده که مشکل برنامه چیه دقیقا تا برطرفش کنیم!!!
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار ما هم قرار بده.
سلام
نمیدانم این مشکل بخاطر کدام مورد هست اما خیلی از دوستان مثل شما با این مشکل روبرو هستند ولی من چنین مشکلی برخورد نکردم.
در هرحال این موارد رو چک کنید :
- اپلکیشنتون رو حتما با کلیدی که میسازید ریلیز کنید....
- هنگام ساخت کلید مشخصات مربوطه رو بصورت کامل پرکنید..در قسمت کشور بجای ایران بنویسید مثلا us
- از sdk نسخه حداقل 27 استفاده کنید.
compileSdkVersion 27
targetSdkVersion 27
این موارد رو دوباره بررسی کنید و نتیجه رو اعلام کنید
vahid_esn
چهارشنبه 28 آذر 1397, 08:20 صبح
سلام
من هم حدود دو ماه پیش به این مشکل خوردم که با تکمیل فرم گوگل بعد از یک هفته مشکل رفع شد و تونستم دوباره نرم افزار رو بدون ایراد protect نصب کنم
اپلیکیشن با minSDK=15 و targetSDK=27، کشور ایران IR که نشون داد ایرادی برای ایران نمی گیرن. اپلیکیشن رو هم توی یک سرور تو ایران گذاشتم که بدون مشکل گوگل برنامه رو برداشت و ایمیل تایید "دریافت درخواست" اومد. یک هفته بعد هم مشکل رفع شد
من خیلی جاها دیدم که گفتن به دسترسی ها زیاد ایراد می گیرن و البته گوگل هیچ توضیحی نمیده به همین خاطر اگه دسترسی خاصی دارین حتما توی توضیحات درخواست بگین برای چی
ولی به شخصه پیشنهاد می کنم دسترسی ها حساس رو از برنامه بردارین تا جایی که میشه و برنامه رو به گوگل معرفی کنین بعد از تایید از همون کلید برای ورژن جدیدتر برنامه اصلی استفاده کنین
یک نکته دیگه حتما شهر و استان رو صحیح بنویسین. بعضی اسم ها رو چند طریق میشه نوشت برای همین از گوگل مپ استفاده کنین
hesam67_b
چهارشنبه 28 آذر 1397, 08:30 صبح
سلام
نمیدانم این مشکل بخاطر کدام مورد هست اما خیلی از دوستان مثل شما با این مشکل روبرو هستند ولی من چنین مشکلی برخورد نکردم.
در هرحال این موارد رو چک کنید :
- اپلکیشنتون رو حتما با کلیدی که میسازید ریلیز کنید....
- هنگام ساخت کلید مشخصات مربوطه رو بصورت کامل پرکنید..در قسمت کشور بجای ایران بنویسید مثلا us
- از sdk نسخه حداقل 27 استفاده کنید.
compileSdkVersion 27
targetSdkVersion 27
این موارد رو دوباره بررسی کنید و نتیجه رو اعلام کنید
سلام. تمام این موارد رعایت شده ولی پر کردن با IR بهتره و گوگل به این مورد گیر نمیده. چک کردم.
hesam67_b
چهارشنبه 28 آذر 1397, 08:31 صبح
سلام
من هم حدود دو ماه پیش به این مشکل خوردم که با تکمیل فرم گوگل بعد از یک هفته مشکل رفع شد و تونستم دوباره نرم افزار رو بدون ایراد protect نصب کنم
اپلیکیشن با minSDK=15 و targetSDK=27، کشور ایران IR که نشون داد ایرادی برای ایران نمی گیرن. اپلیکیشن رو هم توی یک سرور تو ایران گذاشتم که بدون مشکل گوگل برنامه رو برداشت و ایمیل تایید "دریافت درخواست" اومد. یک هفته بعد هم مشکل رفع شد
من خیلی جاها دیدم که گفتن به دسترسی ها زیاد ایراد می گیرن و البته گوگل هیچ توضیحی نمیده به همین خاطر اگه دسترسی خاصی دارین حتما توی توضیحات درخواست بگین برای چی
ولی به شخصه پیشنهاد می کنم دسترسی ها حساس رو از برنامه بردارین تا جایی که میشه و برنامه رو به گوگل معرفی کنین بعد از تایید از همون کلید برای ورژن جدیدتر برنامه اصلی استفاده کنین
یک نکته دیگه حتما شهر و استان رو صحیح بنویسین. بعضی اسم ها رو چند طریق میشه نوشت برای همین از گوگل مپ استفاده کنین
من برنامه رو با فقط 2 دسترسی ارتباط با اینترنت و چک کردن وضعیت اینترنت هم منتشر کردم بازم گیر میده که برنامه ممکنه خطرناک باشه!!
hesam67_b
پنج شنبه 29 آذر 1397, 15:12 عصر
جالب اینجاست که یه نسخه از برنامه داره کار میکنه ولی وقتی ریلیز جدید میگیرم ، موقع نصب خطای زیر رو میده :
This app may be harmful
کسی از دوستان اطلاعاتی نداره؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.