View Full Version : نوشتن برنامه ی مار در اندروید
kamran_14
سه شنبه 18 دی 1397, 14:19 عصر
سلام
خسته نباشید
من تازه شروع کردم برای آموزش اندروید
میخواستم یه پروژه هم، همزمان با آموزش بنویسم
اون موقع بهتر میتونم درک کنم
دوستان میشه راهنمایی کلی بکنید
من کد نمیخوام فقط میخوام کمک کلی بکنید تا بتونم خودم بنویسم
میخوام برنامه اینطوری باشه:
بدن مار از مربع تشکیل شده که باخوردن هر مربع، اون مربع به انتهای مار اضافه میشه و طعمه ی جدید در محل تصادفی تولید میشه
آیا برای timer از Thread.sleep استفاده کنم؟
آیا مربعها شکل در canvas باشن یا یک کنترل مثلا TextView?
ممنون
farhad_shiri_ex
سه شنبه 18 دی 1397, 15:02 عصر
آیا مربعها شکل در canvas باشن یا یک کنترل مثلا TextView?
برای این کار اگر نخواهید از موتور های گرافیکی مثل OpenGL , Shiva3D , Unity3D استفاده نکنید بهتر از کلاس های shape جاوا که مختص کارهای گرافیکی 2d هستند استفاده کنید. هرچند که خود کنترل textView هم از این کلاس ارث بری داره و به هر حال یک جعبه مربع هست! ولی استفاده از کنترل textView کار جالبی نیست!
آیا برای timer از Thread.sleep استفاده کنم؟
خیر! برای ایجاد وقفه می تونید از کلاس Timer و یا بهینه تر از کلاس Handle استفاده کنید. Thread.sleep نخ فعال را فریز میکنه ربطی به تایمر نداره البته اگر منظورتون از timer را من درست متوجه شده باشم و منظور شما ایجاد یک timer برای انجام یک عملیات در زمان های معین بوده باشه!
kamran_14
سه شنبه 02 بهمن 1397, 09:18 صبح
برای این کار اگر نخواهید از موتور های گرافیکی مثل OpenGL , Shiva3D , Unity3D استفاده نکنید بهتر از کلاس های shape جاوا که مختص کارهای گرافیکی 2d هستند استفاده کنید. هرچند که خود کنترل textView هم از این کلاس ارث بری داره و به هر حال یک جعبه مربع هست! ولی استفاده از کنترل textView کار جالبی نیست!
خیر! برای ایجاد وقفه می تونید از کلاس Timer و یا بهینه تر از کلاس Handle استفاده کنید. Thread.sleep نخ فعال را فریز میکنه ربطی به تایمر نداره البته اگر منظورتون از timer را من درست متوجه شده باشم و منظور شما ایجاد یک timer برای انجام یک عملیات در زمان های معین بوده باشه!
خیلی ممنون از جوابتون من تا حالا با Shape کار نکردم. سرچ کردم انگار فقط با کدهای xml میشه نوشت. درسته؟
farhad_shiri_ex
سه شنبه 02 بهمن 1397, 09:47 صبح
خیلی ممنون از جوابتون من تا حالا با Shape کار نکردم. سرچ کردم انگار فقط با کدهای xml میشه نوشت. درسته؟
کار با کلاسهای گرافیک 2 بعدی جاوا خیلی ساده است! در پست قبل هم اشاره شد که برای نمایش یک جعبه بهتره از shape استفاده کنید! برای این کار هم مستندات فنی خود android.google.com بهترین آموزش و کامل هست!
اگر هم که بخواهید از ویجت های کنترلی استفاده کنید مثل همین textview باید با xml کار کنید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.