View Full Version : عدم نمایش اطلاعات یک درایو پس از نصب ویندوز 7
mina abdi
چهارشنبه 26 دی 1397, 12:13 عصر
سلام به همگی
من روی لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم و موقع نصبم فقطططط درایو c رو فرمت کردم ، الان که ویندوز نصب شده و سیستم اومده بالا ، وقتی وارد درایو d میشم هیچی رو نشون نمیده ولی روی درایو d زده 26 گیگ خالی از 100 گیگ ،
اطلاعاتم پاک نشده ها ولی نشونشون نمیده
لطفا اگه کسی مشکل از کجاست کمکم کنه ، اخه لپ تاپ خودمم نیست واسه همکارمه :(
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 26 دی 1397, 13:58 عصر
سلام به همگی
من روی لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم و موقع نصبم فقطططط درایو c رو فرمت کردم ، الان که ویندوز نصب شده و سیستم اومده بالا ، وقتی وارد درایو d میشم هیچی رو نشون نمیده ولی روی درایو d زده 26 گیگ خالی از 100 گیگ ،
اطلاعاتم پاک نشده ها ولی نشونشون نمیده
لطفا اگه کسی مشکل از کجاست کمکم کنه ، اخه لپ تاپ خودمم نیست واسه همکارمه :(
اگر تو ویندوز می تونی وارد درایو D بشید پس احتمال داره که فایلهاتون مخفی شده باشند این مسئله را چک کنید؟
اگر هم که درایو D باز نمیشه ابتدا با ابزاری مثل Acronis از این درایو یک image تهیه کنید و بعد درایو D را فرمت کنید و بعد با همون ابزار Acronis فایل image را بازیابی کنید(منتهی حتما از کل درایو D فایل image تهیه کنید).
mina abdi
چهارشنبه 26 دی 1397, 16:42 عصر
اگر تو ویندوز می تونی وارد درایو D بشید پس احتمال داره که فایلهاتون مخفی شده باشند این مسئله را چک کنید؟
اگر هم که درایو D باز نمیشه ابتدا با ابزاری مثل Acronis از این درایو یک image تهیه کنید و بعد درایو D را فرمت کنید و بعد با همون ابزار Acronis فایل image را بازیابی کنید(منتهی حتما از کل درایو D فایل image تهیه کنید).
خیلی ممنونم از جوابتون ، مخفی بودن و چک کردم ، مخفی نیستن . حالا این راهی که گفتین و امتحان میکنم الان .
البته شما گفتین اگه درایو d باز نمیشه ایمیج بردارم ، ولی اینجا درایو d باز میشه فقط چیزی داخلش نیست ، در حالیکه حجم درایو پره
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 26 دی 1397, 17:19 عصر
خیلی ممنونم از جوابتون ، مخفی بودن و چک کردم ، مخفی نیستن . حالا این راهی که گفتین و امتحان میکنم الان .
البته شما گفتین اگه درایو d باز نمیشه ایمیج بردارم ، ولی اینجا درایو d باز میشه فقط چیزی داخلش نیست ، در حالیکه حجم درایو پره
فرقی نداره! بهتره که یک image از درایو D تهیه کنید بعد با همین ابزار Acronis فایل image را mount کنید یعنی بتونید داخل فایل image را ببنید اگر همه فایلها درست بودن داخل image درایو D را فرمت کنید در صورتی که هر مشکلی داشت فایل image به هیچ وجه درایو D را فرمت نکنید و به یکنفر که مورد اعتماد باشه مراجعه کنید تا اطلاعات تون از بین نره!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.