ورود

View Full Version : سوال: تغییر datasource گریدویو

matf2009
شنبه 13 بهمن 1397, 14:23 عصر
باسلام
من در پروژه ام صفحه ای دارم که شامل دو قسمت هست سمت راست گریدویو و سمت چپ یک درخت.و هر بار که روی هر یک از نودهای درخت کلیک میشود باید دیتا سورس گرید ویو سمت راست ما تغییرکند.حالا من این سوال برام بوجود آمده اگر من بخام سرعت لود جداولم بالا بره (جداول دیتابیس گاها خیلی بزرگ هستند)بهتره که چندین گرید ویو بذارم و پراپرتیvisible آنها را تغییر دهم یا اینکه یک گرید ویو بذارم و هر بار دیتا سورس را تغییر دهم؟؟؟

barnamenevisjavan
شنبه 13 بهمن 1397, 18:07 عصر
باسلام
من در پروژه ام صفحه ای دارم که شامل دو قسمت هست سمت راست گریدویو و سمت چپ یک درخت.و هر بار که روی هر یک از نودهای درخت کلیک میشود باید دیتا سورس گرید ویو سمت راست ما تغییرکند.حالا من این سوال برام بوجود آمده اگر من بخام سرعت لود جداولم بالا بره (جداول دیتابیس گاها خیلی بزرگ هستند)بهتره که چندین گرید ویو بذارم و پراپرتیvisible آنها را تغییر دهم یا اینکه یک گرید ویو بذارم و هر بار دیتا سورس را تغییر دهم؟؟؟
شما همون باید 1 گرید داشته باشین، کاش میگفتین تعداد رکورد ها چقدر هست تا بشه بهتر راهنمایی کرد، اما چندتا کار میتونید بکنید.
از برنامه نویسی نا همزمان استفاده کنید تا مشکلی توی لود کردن و هنگ کردن نداشته باشین
گرید رو صفحه بندی کنید یعنی اول 20 یا هرتعداد که خواستید رو از بانک دریافت کنید و با انتخاب کاربر (صفحه بعدی) 20 تا اطلاعات بعدی رو دریافت کنید و...

matf2009
چهارشنبه 17 بهمن 1397, 15:42 عصر
سلام.گاهی جداولم تا چند میلیون رکورد هم داره

barnamenevisjavan
چهارشنبه 17 بهمن 1397, 18:24 عصر
سلام.گاهی جداولم تا چند میلیون رکورد هم داره
نمایش چند میلیون به کاربر اصلا درست نیست، حالا اگر قصد دارین اطلاعات رو نمایش بدین، ابتدا 20 تا رکورد رو دریافت کنین بعدش هنگام اسکرول 20 تای بعدی به همین ترتیب اطلاعات رو لود کنید یا از برنامه نویسی async استفاده کنید و اطلاعات رو در پس زمینه لود کنید