View Full Version : فیلتر بانک اطلاعاتی بر اساس نام کاربری
iransim
چهارشنبه 08 اسفند 1397, 09:56 صبح
سلام دوستان ، ممنون میشم منو راهنمائی کنید
در برنامه من برای ورود از کلمه و رمز کاربری استفاده میشه و بانک اطلاعاتی فیلدی بنام ناحیه وجود داره که شامل 6 اسم ناحیه مختلف با 6 رئیس ناحیه هست حال میخواهم یکی از این دو کار رو روی برنامه اعمال کنم
1 - برای هر ناحیه یک کاربر جداگانه تعریف کنم که با ورود اسم و کلمه عبور بانک اطلاعاتی در برنامه بر اساس اسم ناحیه همون کاربر فیلتر و نمایش داده بشه و به اطلاعات سایر نواحی دسترسی نداشته باشه
2 - یا بعد از ورود کاربر یه کمبو باکس روی فرم قرار بدم که با انتخاب اسم ناحیه اطلاعات مربوط به همون ناحیه فیلتر و قابل دسترس باشه
iransim
چهارشنبه 08 اسفند 1397, 13:39 عصر
دوستان اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :خجالت:
iransim
پنج شنبه 09 اسفند 1397, 10:06 صبح
یعنی کسی به داد ما نمی رسه ؟:گریه:
Mehr@ban
پنج شنبه 09 اسفند 1397, 11:59 صبح
سلام
قطعا راه دوم آسون تر هست
شما یک کمبو بذارین بر روی فرمتون
و بر اساس اون کمبو رکورد سورس فرمتون رو فیلتر کنید
iransim
پنج شنبه 09 اسفند 1397, 22:51 عصر
سلام
قطعا راه دوم آسون تر هست
شما یک کمبو بذارین بر روی فرمتون
و بر اساس اون کمبو رکورد سورس فرمتون رو فیلتر کنید
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسخنون
مبشه بیشتر توضیح بفرمائید یا یه نمونه محبت کنید
البته اگه روش اول رو بتونم با راهنمائی شما انجام بدم خیلی عالی میشه
لطف میکنید
Mehr@ban
پنج شنبه 09 اسفند 1397, 23:09 عصر
خواهش میکنم
نمونه برای فیلتر کردن فرم بر اساس تکست باکس یا کمبو باکس در تالار به وفور پیدا میشه که نیاز به جستجو داره
شما برنامه خودتون رو تاجایی که مهارتش رو دارین گسترش بدین بعد مواردی که ابهام دارین رو به کمک دوستان حل کنید.
mohammadsaleh
جمعه 10 اسفند 1397, 17:40 عصر
سلام دوستان ، ممنون میشم منو راهنمائی کنید
در برنامه من برای ورود از کلمه و رمز کاربری استفاده میشه و بانک اطلاعاتی فیلدی بنام ناحیه وجود داره که شامل 6 اسم ناحیه مختلف با 6 رئیس ناحیه هست حال میخواهم یکی از این دو کار رو روی برنامه اعمال کنم
1 - برای هر ناحیه یک کاربر جداگانه تعریف کنم که با ورود اسم و کلمه عبور بانک اطلاعاتی در برنامه بر اساس اسم ناحیه همون کاربر فیلتر و نمایش داده بشه و به اطلاعات سایر نواحی دسترسی نداشته باشه
2 - یا بعد از ورود کاربر یه کمبو باکس روی فرم قرار بدم که با انتخاب اسم ناحیه اطلاعات مربوط به همون ناحیه فیلتر و قابل دسترس باشه
سلام
پیشنهاد می کنم یک جدول درست کنید شامل فیلدهای نام کاربران و رمز عبور و سایر مشخصات به اضافه سطح دسترسی به برنامه. یکی از فیلدهاتون هم میتونه مثلا همان ناحیه باشه. در فرم لاگین بعد از انتخاب نام کاربر با رویداد dlookup شماره ناحیه رو در یک تکست باکس ثبت می کنید و بعد از ورود به برنامه به جای بستن فرم لاگین آن رو هاید می کنید
به جای استفاده از جدول به عنوان رکورد سورس فرم از یک پرسش استفاده کنید که همه مشخصات جدول رو داره به اضافه اینکه در criteria آن نام تکست باکسی که به نام ناحیه در آن ثبت شده اشاره میشه.
سایر جداولتون هم به همین شکل
iransim
شنبه 11 اسفند 1397, 09:04 صبح
ممنون و سپاس از دوستان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.