ورود

View Full Version : نمونه برنامه فروش

محمد رضا بهبودی
یک شنبه 12 اسفند 1397, 12:12 عصر
با سلام و احترام
نمونه کوچکی از برنامه خرید و فروش نوشتم که جهت استفاده دوستان در اینجا قرار می دهم . امیدوارم مفید واقع شود و کاستی های انرا بر من ببخشید .
نام کاربری : admin
رمز عبور : 123456
لطفا هر دو بخش برنامه را با هم نصب کنید

محمد رضا بهبودی
پنج شنبه 16 اسفند 1397, 11:57 صبح
با سلام و احترام
لطفا دوستان اگر نظری دارند ارائه نمایند . ممنون

Ali_Fallah
یک شنبه 19 اسفند 1397, 21:45 عصر
سلام
این همه کوئری برای چیه ؟
بقول شما برنامه کوچک هم هست

ariayekta
چهارشنبه 14 فروردین 1398, 19:56 عصر
سلام
برنامه جالب و خوش سلیقه طراحی کردید و خیلی لطف کردید که در اختیار همه قرار دادید برعکس خیلی از دوستان که متاسفانه علاقه ای به اشتراک گذاری رایگان ندارند و برای برنامه های خیلی کوچکتر و ضعیفتر هم درخواست پول می کنند
تعیین سطوح دسترسی بسیار کاربردی و کامل هست
چون گفته بودید نظر بدید
همونظور که دوست عزیز آقای فلاح فرمودن خیلی خیلی از کویری استفاده کردید با چند خط کد میتونید همه اونا رو جایگزین کنید
یکی دیگه اینکه پیامها خیلی آزار دهنده است
برای تاریخ هم از تقویم استفاده کنید
ثبت فاکتورها یکم سخته
تو فاکتور خرید یا فروش امکان داره یه فاکتور هم پرداخت نقدی باشه هم غیر نقدی و یا نقدی و کارت بنظرم امکان اینکه همه گزینه در یک فاکتور فعال باشه خیلی بهتر و کاملتره
برای کالاها هم حداکثر وجودی بذارید اینطوری در گزارشات کالاهایی که مازاد برنیاز هستند رو هم میتونید محاسبه کنید
اگه تو ورژنهای بعدی اینا رو رفع کنید خیلی خوب میشه اگه کمکی خواستید حتما با من در ارتباط باشید خوشحال میشم کمکی کنم

Ali_Fallah
جمعه 16 فروردین 1398, 13:47 عصر
سلام
برنامه جالب و خوش سلیقه طراحی کردید و خیلی لطف کردید که در اختیار همه قرار دادید برعکس خیلی از دوستان که متاسفانه علاقه ای به اشتراک گذاری رایگان ندارند و برای برنامه های خیلی کوچکتر و ضعیفتر هم درخواست پول می کنند
تعیین سطوح دسترسی بسیار کاربردی و کامل هست
چون گفته بودید نظر بدید
همونظور که دوست عزیز آقای فلاح فرمودن خیلی خیلی از کویری استفاده کردید با چند خط کد میتونید همه اونا رو جایگزین کنید
یکی دیگه اینکه پیامها خیلی آزار دهنده است
برای تاریخ هم از تقویم استفاده کنید
ثبت فاکتورها یکم سخته
تو فاکتور خرید یا فروش امکان داره یه فاکتور هم پرداخت نقدی باشه هم غیر نقدی و یا نقدی و کارت بنظرم امکان اینکه همه گزینه در یک فاکتور فعال باشه خیلی بهتر و کاملتره
برای کالاها هم حداکثر وجودی بذارید اینطوری در گزارشات کالاهایی که مازاد برنیاز هستند رو هم میتونید محاسبه کنید
اگه تو ورژنهای بعدی اینا رو رفع کنید خیلی خوب میشه اگه کمکی خواستید حتما با من در ارتباط باشید خوشحال میشم کمکی کنم

دقیقا .....

محمد رضا بهبودی
یک شنبه 25 فروردین 1398, 07:55 صبح
با سلام و احترام
ممنون از جنابعالی که وقت گذاشتید و برنامه من را نگاه کردید . چشم انشاالله در ویرایشهای بعدی نکاتی که جنابعالی فرمودید را حتما اصلاح می کنم .

ariayekta
سه شنبه 10 اردیبهشت 1398, 03:56 صبح
سلام برای غیرفعال کردن پیامهایی که در زمان اجرای کویری میاد بجای اینکه برا هر کدوم جداگانه بخوای کد بنویسی میتونی تیک این سه قسمت رو که علامت زدم برداری اولی آفیس 2010 و 2013 و دومی 2007 هستش

150102

150101
150101

rouzbeh_ziafati
شنبه 01 تیر 1398, 10:53 صبح
من سر یک سرچ گیر کردم اگر کسی هست کمک کنه این تاپیکم. جواب بده

http://barnamenevis.org/showthread.php?555979-%DA%A9%D8%AF-vb-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C