View Full Version : معرفی برنامه برای ایجاد نصب برنامه
soroush_vs
شنبه 13 آبان 1385, 11:53 صبح
با سلام خدمت تمام دوستان
برنامه ی InstalShield که همراه دلفی ارایه میشه برنامه بسیار خوبی برای ایجاد Setup برای یک نرم افزار هست.اما حجم Setup ایجاد شده خیلی با یجم فایل های اولیه تفاوت داره.یعنی حجم Setup زیاد میشود.
لطفا برنامه ای را معرفی کنید که حجم فایل Setup ایجاد شده با آن کم باشد.
با تشکر
dkhatibi
شنبه 13 آبان 1385, 13:27 عصر
از خاصیت Zip کردنش هم استفاده کرده اید؟
soroush_vs
شنبه 13 آبان 1385, 14:11 عصر
بله اما یک برنامه ی نصب احتیاج دارم
البته یک نمونش برنامه ی نصب قفل نرم افزار پرولاک هست اما نمی دونم اسم نرم افزار نصاب چیه؟
http://www.novinmedia.com/download.htm
و نمی دونم میتونم مجانی از اون استفاده کنم یا خیر؟
ghabil
شنبه 13 آبان 1385, 18:54 عصر
حجم قایلها بیشتر نمیشه کمتر هم میشه چون زیپ میکنه ، اما حتما گفتی اطلاعات جانبی هم همراه برنامت نصب بشند ، مثلا روی کامپیوترهایی که BDE نیست اگر از BDE استفاده کرده باشی باید BDE نصب بشه ، در نتیجه باید همراه Stup باشه که خودش فکر کم زیپ شدش 5-6 مگ بشه . اگر لازم نداری از تو تنظیماتش اضافه ها رو پاک کن ....
Mahmood_M
شنبه 13 آبان 1385, 19:03 عصر
سلام
بهترین نرم افزار در این مورد نرم افزار Vise Installer هست که به نظر من فوق العادست و بهترینه ( البته این نظر منه ) ...
می تونید از بازار تهیه کنید ( چون حجمش حدود 25 مگابایت هست ، نمی تونم آپلود کنم ) ...
همین دیروز من یه برنامه رو تموم کردم و با اون فایل نصبش رو ساختم ( حجم کل فایلهای برنامه حدود 8 مگابایت بود ولی بعد از ساختن فایل نصب ، حجم فایل نصب به 3 مگابایت رسید !!! )
به هر حال به نظر من این خیلی بهتره ...
نکته مهم : نرم افزار دیگری به نام Wise Installer برای ساخت فایل نصب وجود داره ، ولی برنامه ای که من می گم اسمش Vise Installer هست ( این رو گفتم که اشتباه نشه ، البته همون Wise Installer هم خوبه ) ...
به هر حال این نظر من بود ...
موفق باشید ...
soroush_vs
شنبه 13 آبان 1385, 22:07 عصر
از همه متشکر آقای کرامتی لطف کردن و جوابمو با پی ام دادن
جواب های شما هم فوق العاده بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.