jk
شنبه 13 آبان 1385, 12:30 عصر
برنامه ای نوشتم که قصد فروش آن را دارم. خوشبختانه یا بدبختانه از بانک اطلاعاتی اس گیو ال استفاده کردم
حالات زیر را جهت نصب بانک اطلاعاتی در نظر می گیرم
احتمال دارد اس گیو ال کاربر در کامپیوتر محلی یا در سرور نصب شده باشد
احتمال دارد در اس گیو ال کاربر بانکهای اطلاعاتی دیگری باشند.
با در نظر گرفتن احتمالات فوق به چه شکلی می توانم بانک اطلاعاتی خودم را بر روی اس گیو ال نصب کنم تا ضریب امنیتی بالایی داشته باشد. متاسفانه تا آنجایی که مطالعه کرده ام اس گیو ال امکانات محدودی در این زمینه ارائه می کنه . به عنوان مثال من نمی توانم تنها بر روی دیتابیس خودم پسورد بگذارم. بنابراین سایر کاربران به راحتی می توانند اطلاعات بانک اطلاعاتی برنامه را ویرایش کنند.
با مطالعه سایر نظرات دوستان در سایت به موردی برخورد نمودم که پیشنهاد کرده بودند که اس گیو ال جدیدی نصب کنید و بانک اطلاعاتی خودتان را در آن قرار دهید
در این حالت می توان اس گیو ال جدید را در سرور یا کامپیوتر محلی در کنار سایر اس گیو ال ها نصب کرد؟
تمایل دارم دوستان صاحب تجربه در این مورد بنده را راهنمایی کنند.
و راهکارهای دارای ضریب اطمینان بالا را پیشنهاد کنند
با سپاس
حالات زیر را جهت نصب بانک اطلاعاتی در نظر می گیرم
احتمال دارد اس گیو ال کاربر در کامپیوتر محلی یا در سرور نصب شده باشد
احتمال دارد در اس گیو ال کاربر بانکهای اطلاعاتی دیگری باشند.
با در نظر گرفتن احتمالات فوق به چه شکلی می توانم بانک اطلاعاتی خودم را بر روی اس گیو ال نصب کنم تا ضریب امنیتی بالایی داشته باشد. متاسفانه تا آنجایی که مطالعه کرده ام اس گیو ال امکانات محدودی در این زمینه ارائه می کنه . به عنوان مثال من نمی توانم تنها بر روی دیتابیس خودم پسورد بگذارم. بنابراین سایر کاربران به راحتی می توانند اطلاعات بانک اطلاعاتی برنامه را ویرایش کنند.
با مطالعه سایر نظرات دوستان در سایت به موردی برخورد نمودم که پیشنهاد کرده بودند که اس گیو ال جدیدی نصب کنید و بانک اطلاعاتی خودتان را در آن قرار دهید
در این حالت می توان اس گیو ال جدید را در سرور یا کامپیوتر محلی در کنار سایر اس گیو ال ها نصب کرد؟
تمایل دارم دوستان صاحب تجربه در این مورد بنده را راهنمایی کنند.
و راهکارهای دارای ضریب اطمینان بالا را پیشنهاد کنند
با سپاس