ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد پیاده سازی پروژه

jk
شنبه 13 آبان 1385, 12:30 عصر
برنامه ای نوشتم که قصد فروش آن را دارم. خوشبختانه یا بدبختانه از بانک اطلاعاتی اس گیو ال استفاده کردم
حالات زیر را جهت نصب بانک اطلاعاتی در نظر می گیرم
احتمال دارد اس گیو ال کاربر در کامپیوتر محلی یا در سرور نصب شده باشد
احتمال دارد در اس گیو ال کاربر بانکهای اطلاعاتی دیگری باشند.

با در نظر گرفتن احتمالات فوق به چه شکلی می توانم بانک اطلاعاتی خودم را بر روی اس گیو ال نصب کنم تا ضریب امنیتی بالایی داشته باشد. متاسفانه تا آنجایی که مطالعه کرده ام اس گیو ال امکانات محدودی در این زمینه ارائه می کنه . به عنوان مثال من نمی توانم تنها بر روی دیتابیس خودم پسورد بگذارم. بنابراین سایر کاربران به راحتی می توانند اطلاعات بانک اطلاعاتی برنامه را ویرایش کنند.

با مطالعه سایر نظرات دوستان در سایت به موردی برخورد نمودم که پیشنهاد کرده بودند که اس گیو ال جدیدی نصب کنید و بانک اطلاعاتی خودتان را در آن قرار دهید
در این حالت می توان اس گیو ال جدید را در سرور یا کامپیوتر محلی در کنار سایر اس گیو ال ها نصب کرد؟

تمایل دارم دوستان صاحب تجربه در این مورد بنده را راهنمایی کنند.
و راهکارهای دارای ضریب اطمینان بالا را پیشنهاد کنند

با سپاس

AminSobati
شنبه 13 آبان 1385, 14:16 عصر
دوست عزیزم شما میتونین Login مربوط به Admin ویندوز رو حذف و فقط SQL Authentication استفاده کنید. هر چند اگر Admin ویندوز به عقلش برسه میتونه سرویس SQL Server رو متوقف کنه و از فایلها کپی بگیره.

Developer Programmer
یک شنبه 14 آبان 1385, 10:12 صبح
هر چند اگر Admin ویندوز به عقلش برسه میتونه سرویس SQL Server رو متوقف کنه و از فایلها کپی بگیره.
امین جان این قسمت رو متوجه نمیشم؛ منظورت چیه؟

AminSobati
یک شنبه 14 آبان 1385, 11:34 صبح
یعنی سرویس SQL Server رو Stop کنه بعد بره به محل فایهای دیتابیس، کپی برداره و در کامپیوتر یعنی SQL Server دیگه ای مجددا Attach کنه