ورود

View Full Version : ایراد گرفتن Google Play از برنامه

mahmood.m
جمعه 02 فروردین 1398, 22:24 عصر
سلام دوستان عزیز
من یه برنامه داشتم و منتشرش کرده بودم و بعد مدتی فایل امضای برنامه رو گم کردم و به پشتیبانی بازار تیکت زدم گفتن در این صورت باید برنامه تون رو به صورت یه برنامه جدا با پکیج نیم جدا بارگذاری کنید منم این کارو کردم و پکیج نیم رو تغییر دادم و یه کلید جدید ساختم و از برنامه خروجی گرفتم و خلاصه سرتون رو درد نیارم تیم بازار اعلام کردن که برنامه تون با این مشکل مواجه شده:
برنامه در هنگام نصب توسط گوگل ناامن شناخته شده و کاربر با خطای زیر مواجه خواهد شد:
«سپر ایمنی گوگل، برنامه‌نویس این برنامه را نمی‌شناسد. برنامه‌هایی که برنامه‌نویس ناشناخته دارند، گاهی اوقات می‌توانند ناامن باشند»

و گفتن تا این مشکل رفع نشه امکان انتشار برنامه در بازار ممکن نیست و الان دقیقا نمیدونم باید چی کار کنم خیلی کارا کردم یکیش اینکه یه پروژه جدید ساختم بعد تمامی فایل های برنامه رو از جمله کدهای جاوا, اکتیویتی ها, تصاویر, و سایر موارد... همه این کارا رو کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد آخه چرا اینجوری شده اصلا تا حالا اینجوری نبود که چرا گوگل از برنامم ایراد میگیره باور کنید نزدیک به دو ماهه درگیر همینم و هنوز که هنوزه نتونستم درستش کنم والا دیگه از برنامه و برنامه نویسی با وجود این مشکلات عجیب غریب خسته شدم
ممنون میشم از دوستانی که در این مورد تجربه و آگاهی دارند مارو هم راهنمایی کنند این مشکل شاید مشکل خیلی از ماها باشه

hharddy
شنبه 03 فروردین 1398, 11:38 صبح
targetsdk و روی 28 بذارید و از طریق لینک زیر هم فرم و پر کنید درست میشه معمولا
https://support.google.com/googleplay/android-developer/contact/protectappeals

mahmood.m
شنبه 03 فروردین 1398, 20:58 عصر
targetsdk و روی 28 بذارید و از طریق لینک زیر هم فرم و پر کنید درست میشه معمولا
https://support.google.com/googleplay/android-developer/contact/protectappeals

ممنون دوست عزیز برم ببینم با این کار مشکلم حل میشه یا خیر

ASKaffash
شنبه 24 فروردین 1398, 10:17 صبح
سلام
من 20 روز پیش این مشکل رو داشتم اول فرم رو پر کردم ولی قبل از رسیدن پاسخ گوگل یک امضای قدیمی دیگری داشتم برای این برنامه استفاده کردم و جواب داد و بی خیال پاسخ گوگل شدم

mahmood.m
یک شنبه 08 اردیبهشت 1398, 23:28 عصر
سلام
من 20 روز پیش این مشکل رو داشتم اول فرم رو پر کردم ولی قبل از رسیدن پاسخ گوگل یک امضای قدیمی دیگری داشتم برای این برنامه استفاده کردم و جواب داد و بی خیال پاسخ گوگل شدم

سلام خیلی ممنون بابت پاسخ
من مشکلم همینه دیگه امضای برنامه گم شده اصلا پیداش نمیکنم برا همین مجبور شدم پکیج نیم و امضای برنامه رو تغییر بدم.

ASKaffash
دوشنبه 09 اردیبهشت 1398, 10:46 صبح
سلام
نیازی به عوض کردن نام پکیج نیست فقط یک امضای ذیگر استفاده کنید من اینکار را کردم عوض کردن نام بسته که خیلی بد است بازار یا مایکت یا ... محصول جدید شناسایی می کنند