ورود

View Full Version : سوال: دانلود فایل از روی هاست دانلود و ایجاد لینک موقت در MVC

mohsen_popo
شنبه 03 فروردین 1398, 10:46 صبح
با سلام خدمت همه دوستان عزیز..

من یه سرور دانلود برای فایل هایی که باید دانلود شوند دارم..

الان می خوام وقتی کاربر بر روی دکمه دانلود کلیک کرد فایل دانلود کنه...

نکته: الان اینکا رو انجام میدم ولی =>>> فایل ها رو به صورت Stream تو سایت از سرور دانلود می خونم و بعد برای کاربرم ارسال می کنم(این کار باعث شده ترافیک سایت خیلی خیلی بره بالا)... الان می خوام کاربر مستقیم وصل بشه و از روی سرور دانلود مستقیم دانلود کنه..

هاست دانلود لینوکس هست...

با تشکر

mohsen_popo
شنبه 17 فروردین 1398, 15:07 عصر
سلام خدمت همه دوستان.... اگر کسی میتونه کمک کنه من واقعا ممنون میشم... الان کارم بد طور گیری اقتاده

سلام جناب نصیری...شرمنده دوباره مزاحم میشم... بد طور به مشکل برخوردم..

من یه هاست برای سایتم و یک هاست دانلود برای نگهداری فایل های که باید توسط کاربر دانلود شود دارم ...هاست دانلود لینوکس می باشد

زمانی که کاربر لاگین میکنه و اقدام به دانلود فایل میکنه من از طریق Stream فایل رو میخونم و به کاربرم تحویل میدم... این کار باعث شده که ترافیک سایت بره بالا... ممنون میشم راهنمایی کنید که چه طور میتونم مستقیم از سرور دانلود لینک دانلود در اختیار کاربرم قراردهم...

یه دنیا ممنون

jamal_ch
یک شنبه 18 فروردین 1398, 10:30 صبح
سلام
امیدوارم درست متوجه شده باشم

چرا لینک رو درست نکردی از سرور اصلی دانلود کنن

من یک بار چند سال پیش این کار رو کردم یادمه یک هاست دانلود گرفتم و کارفرما فایل هشو انوجا اپلود میکرد بعد یک مسیر براش درست کرده بودم و قسمت اخرش که نام فایل بود ایشون عوض میکردن و میزاشتن داخل محتواشون اکثر هم فایل صوتی بود البته لینک زیر رو ببین داخلش یک لینک دانلود هست که به یک هاست دانلود وصله و فایلشم apk هست
البته فکر کنم هاست دانلودشو تمدید نکرد چون نزدیک یک میلون شده بود اگه دیدی دانلود نمیکنه به همون خاطر هست
http://resalaat.ir/NewsDetail.aspx?itemid=10390