View Full Version : تحلیل دیتابیس تحویل کالاهای دوره ای انبار
jafarpalideh
دوشنبه 02 اردیبهشت 1398, 13:17 عصر
سلام
برنامه میخوام بنویسم واسه کالاهای تحویلی دوره ای که انبار به پرسنل میده (مثل کفش و پوتین و لباس و ...)
هدفم اینه که امروز که کالا تحویل طرف شد ، مشخص بشه که نوبت بعدیش کی هست . و اینکه تا الان چند بار از ما کالا تحویل گرفته .
مثلا کفش هر 6 ماهه و لباس هر یک سال ...
عکس زیر تحلیل من هست .
دوستان نظری دارن که بهبود پیدا کنه طراحی ؟
150064
farhad_shiri_ex
دوشنبه 02 اردیبهشت 1398, 15:18 عصر
به نظر من در صورتی که به ازای هر کد کالا یک کد دوره تحویل دارید بهتره که سه جدول TblPeriod ,TblGoods ,TblGoodsPeriod را باهم ادغام کنید. به نظرم اصلا نیازی به این سطح از نرمال سازی نیست.
بازهم اگر بیشتر توضیح بدهید بهتر میشه راهنمایی کرد.
jafarpalideh
دوشنبه 02 اردیبهشت 1398, 15:30 عصر
دقیقا همینه . یه ازای هر کد کالا یک کد دوره ی تحویل وجود داره .
با اوصافی که فرمودید نرمالش چی میشه ؟
jafarpalideh
دوشنبه 02 اردیبهشت 1398, 15:33 عصر
اگه بخوام بیشتر توضیح بدم اینه که :
هر شخص یه استحقاقی داره در سال (کفش -لباس - ماسک - و ...) و هر کالا دوره ی مشخص (البته تو شرایط خاص امکان داره اون دوره رعایت نشه و زودتر یا دیرتر استحقاقی بهش تعلق بگیره)
انباردار وقتی جنس رو تحویل میخواد بده ، سابقه ی طرف رو نگاه میکنه و برنامه بهش میگه که الان سرسید استحقاقیش هست یا نه .
در آخر هم که باید بتونه از تمام تحویلی استحقاقیها گزارشی داشته باشه .
farhad_shiri_ex
دوشنبه 02 اردیبهشت 1398, 16:31 عصر
دقیقا همینه . یه ازای هر کد کالا یک کد دوره ی تحویل وجود داره .
با اوصافی که فرمودید نرمالش چی میشه ؟
عرض کردم که سه جدولی که گفتم بهتره ادغام بشن به یک جدول
farhad_shiri_ex
دوشنبه 02 اردیبهشت 1398, 16:35 عصر
اگه بخوام بیشتر توضیح بدم اینه که :
هر شخص یه استحقاقی داره در سال (کفش -لباس - ماسک - و ...) و هر کالا دوره ی مشخص (البته تو شرایط خاص امکان داره اون دوره رعایت نشه و زودتر یا دیرتر استحقاقی بهش تعلق بگیره)
انباردار وقتی جنس رو تحویل میخواد بده ، سابقه ی طرف رو نگاه میکنه و برنامه بهش میگه که الان سرسید استحقاقیش هست یا نه .
در آخر هم که باید بتونه از تمام تحویلی استحقاقیها گزارشی داشته باشه .
به این ترتیب جدولهایی که لازم هستند TblPerson ,TblPeriodGoods , TblDelivery تا اینجا کار کفایت خواهد کرد.
فقط توجه داشته باشید که منظورم از این جدول TblPeriodGoods ادغام شده دوجدول period , goods هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.