ورود

View Full Version : سوال: چطور نسبت اندازه ها رو تو رزولوشن های مختلف دسکتاپ ثابت نگهدارم؟

پروگرامنویس
چهارشنبه 08 خرداد 1398, 19:38 عصر
سلام
یه قالب رو بر اساس طرحی که بهم دادن زدم.
تو مانیتور خودم که 21 اینچ هست همه چی خوبه ولی کار رو که تحویل دادم رییس بخش گرافیک شرکت ایرادی که گرفته میگه توی هر رزولوشن دسکتاپی باید نسبت های فاصله ها و اندازه ها مثه طرح اصلی حفظ شه ، مثلا فاصله ردیف فلش کارت ها از کناره های مرورگر توی هر دسکتاپی باید به اندازه حدودی یه فلش کارت باشه ولی تو لپتاپ ایشون که 15اینچه فاصله کناره ها خیلی کمتر نماش داده میشه! بعبارت ساده تر میگه توی لپ تاپ من نباید کارتها انقدر بزرگ باشن و باید نسبت اندازه ها تو همه دسکتاپ ها (باهر اندازه و رزولوشنی) با نسبت طرح اصلی یکی باشه.
من اول سع کردم بدون بوت استرپ بزنم که براشاصلا راضی کننده نبود و خودش گفت از کانتینر بوت استفاده کن حالام که از کانتینر بوت استرپ استفاده کردم بازم نسبت ها ثابت در نمیاد.شما بگید چیکار کنم که نسبت مارجینها ،پدینگ ها اندازه باکسها، و حتی فونت سایزها تو همه رزولوشن های دسکتاپ حفظ شه؟
اینم بگ مکه به گفته خود این مسئول بخش گرافیک، از نظر فنی هیچ سررشته ای نداره ولی میگه اون چیزی که من میگم باید پیاده بشه!
ممنون
دیگه داره مغزم رد میده...