ورود

View Full Version : قوانین حاکم برای تولید سی دی های آموزشی

ali643
سه شنبه 16 آبان 1385, 20:27 عصر
سلام دوستان

کسی چیزی در مورد این قوانین می دونه یه نه که برای تولید یه سی دی آموزشی چه قوانینی رو باید رعایت کنیم؟؟؟

مرسی

مهدی کرامتی
چهارشنبه 17 آبان 1385, 06:12 صبح
قوانین قضائی منظورتونه یا موارد موثر در فروش و ... که باید برای تولید چنین محصولی رعایت بشه؟

ali643
چهارشنبه 17 آبان 1385, 18:29 عصر
فرقی نمی کنه اگه هر دوش باشه خیلی بهتره

مرسی

evilived
یک شنبه 21 آبان 1385, 17:49 عصر
فقط یادت باشه تو بازار رضا کسانی هستند که اونا فروش رو تعیین میکنن باید با مافیاشون کنار بیای

ali643
یک شنبه 21 آبان 1385, 19:40 عصر
سلام

من نمی خوام سی دی آموزشی درست کنم بدم بیرون و فکر هم می کنم که دیگه اشباع شده
بلکه می خوام بدون این سی دی ها بر اساس چه نوع تکنولوژی ساخته می شوند آیا باید یه سری قوانین خاصی رو رعایت کنند یا هر کی با یه کامپیوتر می تونه یه سی دی آموزشی تولید کنه و روانه بازار کنه؟؟؟

قوانینی که برای تولید سی دی آموزشی وضع شده (اگه وضع شده باشه) رو می خوام؟؟؟

آیا اونا هم مثل برنامه نویس های ویندوزی باید تمام تجزیه تحلیل های مربوطه رو انجام بدند؟؟؟ و اگه آره نوع تکنولوژی شون چیه
مثل ما تو برنامه هامون از مهندسی نرم افزار استفاده می کنیم مثل SSADM اونا از چی استفاده می کنند

مرسی

persianshadow
پنج شنبه 25 آبان 1385, 11:06 صبح
نه ، اگه منظور تو ایرانه ، نه ، Multimedia builder هست. هیچ تکنولوژی پیچیده ای هم پشتش

نیست.

h.bathaie
پنج شنبه 25 آبان 1385, 23:51 عصر
برای تولید اکثر cd های آموزشی تو ایران فقط از یک متد استفاده میشه که اونم متد شوخمولوژی (همون شخمی) خودمونه . یعنی طرف میره 1 یا چنتا کتاب در 1 زمینه میگیره دستش و همرو تایپ میکنه تو کامپوتر یا میده تایپ کنن . و بقیه کار رو به MMB و افکت هاش واگذار میکنه . چنتا از دوستای خودمم همین جوری کار میکنن . سی دی های آموزشی درستو حسابیم بین اینا گم میشن . توی ایران فقط هادی سیستم از 1 سیستم خاص استفاده میکنه . اگه دوست داری در موردش بدونی بگو تا ادامه بدم ....

محمد دادودنیا
جمعه 26 آبان 1385, 00:14 صبح
جواب Persianshadow

برای تولید اکثر cd های آموزشی تو ایران فقط از یک متد استفاده میشه که اونم متد شوخمولوژی (همون شخمی) خودمونه ...

نه عزیزم ممکنه کافر همه رو به چشم خیش ببیند.
هرچند من تو زمینه بانک اطلاعاتی فعالم ولی تورو خدا اینقدر ایران وایرانی رو دست کم نگیرید خودتم ایرانی هستی عزیز

h.bathaie
جمعه 26 آبان 1385, 22:20 عصر
جواب Persianshadow
نه عزیزم ممکنه کافر همه رو به چشم خیش ببیند.
هرچند من تو زمینه بانک اطلاعاتی فعالم ولی تورو خدا اینقدر ایران وایرانی رو دست کم نگیرید خودتم ایرانی هستی عزیز
من نوکر هرچی ایرانیم که اصولی کار میکنه ....!

نکته اینجاست که تعداد افرادی که اصولی کار میکنن 5% و شوخمولوژیست ها 95% ... واسه همین کاربرائی که تجربه اول یا دومشون با اون 95% باشه روی بقیه هم همین حساب رو میکنن .