ariobarzan
جمعه 25 مرداد 1398, 09:42 صبح
با سلام
من میخوام از یک وب سرویس داخلی یک شرکت برای ارسال SMS استقاده کنم
آدرس وب سرویس را داخل برنامه اضافه کردم و یک یونیت به من داده که اضافه کنم به برنامه و خب با صدا زدن پروسیجر مربوطه و دادن پارامتر ها SMS ارسال بشه
(قبلا هم مشابه همین کار را برای وب سرویس دیگه بدون مشکل انجام دادم )
الان وقتی یونیت را اضافه می کنم دقیقا از خط پروسیجر ارسال SMS پیام خطا میگیره
procedure SendSms(const to_: ArrayOfString; const text: WideString; const status: TByteDynArray; out SendSmsResult: Integer; out status: TByteDynArray); stdcall;
پیام خطا هم این هست :
Identifier redeclared: 'status'
پروسیجر را این جور تغییر دادام
procedure SendSms(const to_: ArrayOfString; const text: WideString; const status: TByteDynArray; out SendSmsResult: Integer); stdcall;
بعبارتی تکه out status: TByteDynArray را حذف کردم :خجالت: حالا دیگه پیام خطا نمیده
مشکل حالا اینه که این پروسیجر داخل برنامه قابل مشاهده نیست
لازم به ذکر هست که این یونیت به برنامه ADD شده و در یونیتی که میخوام ازش استفاده کنم هم در قسمت Uses اضافه شده و حتی فانکشن های اون هم قابل مشاهده هست ولی این پروسیجر که من باهاش کار دارم نه :گریه:
دوستان لطفا کمک کنید
من میخوام از یک وب سرویس داخلی یک شرکت برای ارسال SMS استقاده کنم
آدرس وب سرویس را داخل برنامه اضافه کردم و یک یونیت به من داده که اضافه کنم به برنامه و خب با صدا زدن پروسیجر مربوطه و دادن پارامتر ها SMS ارسال بشه
(قبلا هم مشابه همین کار را برای وب سرویس دیگه بدون مشکل انجام دادم )
الان وقتی یونیت را اضافه می کنم دقیقا از خط پروسیجر ارسال SMS پیام خطا میگیره
procedure SendSms(const to_: ArrayOfString; const text: WideString; const status: TByteDynArray; out SendSmsResult: Integer; out status: TByteDynArray); stdcall;
پیام خطا هم این هست :
Identifier redeclared: 'status'
پروسیجر را این جور تغییر دادام
procedure SendSms(const to_: ArrayOfString; const text: WideString; const status: TByteDynArray; out SendSmsResult: Integer); stdcall;
بعبارتی تکه out status: TByteDynArray را حذف کردم :خجالت: حالا دیگه پیام خطا نمیده
مشکل حالا اینه که این پروسیجر داخل برنامه قابل مشاهده نیست
لازم به ذکر هست که این یونیت به برنامه ADD شده و در یونیتی که میخوام ازش استفاده کنم هم در قسمت Uses اضافه شده و حتی فانکشن های اون هم قابل مشاهده هست ولی این پروسیجر که من باهاش کار دارم نه :گریه:
دوستان لطفا کمک کنید