PDA

View Full Version : طراحی جدول برای کدینگ انبار

golagha_program
چهارشنبه 17 آبان 1385, 16:46 عصر
سلام
در حال طراحی سیستم یک انبار هستم.کدینگی که در نظر داریم.یک رقم کد انبار.2 رقم کد اصلی.2 رقم کد فرعی.2 رقم آیتم.2 رقم خصوصیات.مثلا" انبار مواد اولیه با کد1 .لوازم تحریر 11.کاغذ11.
گلاسه11.با خصوصیت سفید 11.کد کالا پس میشه 111111111.
اول این کد گذاری ها درسته.
دوم چند تا جدول براش باید بسازم.جدول انبار.جدول زیر گروه اصلی .جدول زیر گروه فرعی.جدول آیتم.جدول خصوصیات.
با تشکر

AminSobati
چهارشنبه 17 آبان 1385, 22:19 عصر
دوست عزیزم من در طراحی انبار تجربه ای ندارم اما به عنوان یک قائده کلی، این گونه کدها رو در فیلدهای جدا ذخیره کنید و موقع نمایش سر هم اتصال بدین. چون وقتی جدا باشند امکان ساخت ایندکس روی هر جزء برای افزایش Performance وجود داره

golagha_program
پنج شنبه 18 آبان 1385, 12:52 عصر
با تشکر از راهنمایی شما .
توضیخی که شما دادید درست و قصد همین کار را داریم .آیا این 4 جدول باید ساخته شوند و یا با تعداد جداول کمتری می شود .
باز تشکر می کنم.

hadi2345
پنج شنبه 18 آبان 1385, 13:30 عصر
با سلام..

مطمئن باشید بعد از راه اندازی برنامه ، کاربرها هر طور که دلشون بخواد کالای جدید تعریف میکنن !!! مگر اینکه کاربرها رو کاملا توجیه کنید .
فقط یادتون باشه این قسمت رو جدی بگیرید و اصلا عجله نکنید .
ما در حال ارتقاء یک برنامه هستیم که متاسفانه موفق نشدیم که به کدینگش دست بزنیم چون کاربرها نمیخوان که 17000 کالای موجود در انبار مواد اولیه ( که یکی از انبارها هست ) رو دوباره وارد کنن و به همین خاطر مجبور شدیم که از همون کدینگ قبلی استفاده کنیم ( با تغییرات جزئی ) . از طرفی هم کاربرها میگن که 3 رقم برای قسمت گروه فرعی کمه و ما در تعریف کالای جدید محدودیت داریم ! این رو گفتم که تعداد کالاها و گروه ها رو در نظر بگیرید تا بعدا به مشکل برنخورید .

موفق باشید .

AminSobati
پنج شنبه 18 آبان 1385, 22:03 عصر
آیا این 4 جدول باید ساخته شوند و یا با تعداد جداول کمتری می شود
من درباره ارتباط این اجزاء کد در انبار اطلاعی ندارم، اما اگر هر کدوم یک Entity مستقل باشند، طبیعتا میتونن جدول جداگانه داشته باشند در غیر اینصورت نیازی نیست