PDA

View Full Version : چند سوال در رابطه با طراحی سایت خبری

amirhossein633
سه شنبه 29 مرداد 1398, 12:49 عصر
سلام
من دارم یک سایت خبری طراحی میکنم با php و 3 تا سوال داشتم :
1- اینکه مثلا رو هر خبری کلیک میکنم خودش تو یه صفحه دیگه باز بشه با همون قالب اصلی سایت (ساختن مستر پیج رو بلدم ) و نمیخوام خودم دستی واسه هر خبر یه صفحه جدا بسازم
یعنی این کار یجوری اتوماتیک انجام بشه , خودم بلدم واسه هر خبر صفحه بسازم و خبرو لینک کنم بهش و قالب اصلی سایت رو بهش اضافه کنم (با دستور include) ولی بنظر معقولانه نمیاد
حالا از چه دستوری باید استفاده کنمو نمیدونم
2- چجوری پربازدید ترین اخبار رو مشخص کنم و نمایششون بدم
3- میخام زیر هر خبر بازدید کننده ها بتونن نظر بدن و نمیدونم دقیقا باید از چه دستوری استفاده کنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

ASHKANLAEI
دوشنبه 18 شهریور 1398, 19:10 عصر
لطفاً از کلمات بد استفاده نکنید.
در ضمن همه این کار ها با استفاده از کمی php و همچنین با کمک mysql قابل انجام هست.
میتونید همین جا سوال کنید تا براتون بیشتر توضیح بدم و یا کد های مورد نظر رو آپلود کنم.

amirhossein633
چهارشنبه 20 شهریور 1398, 13:05 عصر
لطفاً از کلمات بد استفاده نکنید.
در ضمن همه این کار ها با استفاده از کمی php و همچنین با کمک mysql قابل انجام هست.
میتونید همین جا سوال کنید تا براتون بیشتر توضیح بدم و یا کد های مورد نظر رو آپلود کنم.
حتما باید از کلمات بد استفاده کنم تا جواب بدین ؟
بعد 20 روز اومدی میگی سوال کن تا جوابتو بدم ؟ :قهقهه::قهقهه:
دیگه الان بدردم نمیخوره

ASHKANLAEI
چهارشنبه 20 شهریور 1398, 13:41 عصر
ببخشید که دیر جواب دادم! من تازه ثبت نام کردم و پیگیری زیادی نمیکنم. دوستان دیگر رو هم نمیدونم، شاید متوجه نشدن شما سوالی ایجاد کردید.

moslem.hady
چهارشنبه 20 شهریور 1398, 15:01 عصر
حتما باید از کلمات بد استفاده کنم تا جواب بدین ؟
بعد 20 روز اومدی میگی سوال کن تا جوابتو بدم ؟ :قهقهه::قهقهه:
دیگه الان بدردم نمیخوره
اینجا کسی مسئول پاسخگویی به سوالات شما نیست که طلبکارید!
سوالاتتون اینقدر مبتدیانه است که با یه سرچ ساده میشه جوابشو پیدا کرد. کسی به سوال تکراری جواب نمیده. ودر نهایت هم اینکه سوال رو در تالار درست نذاشتید.