View Full Version : سوال: ادغام چند resultset داخل یک resultset، جهت نمایش کل resultset ها در یک jtable
mozhdeh7
دوشنبه 11 شهریور 1398, 11:24 صبح
سلام دوستان
من چندتا کوئری دارم که نتیجه هر کدوم رو داخل یه resultSet ریختم مثلا result1,result2, result3
از اونجایی که متدsetModel مربوطه به جدول JTable ، فقط یه ورودی resultset میگیره من نمیتونم همه این resultsetها رو بهش بدم
دنبال راهیم که بشه همه این resultset ها رو توی یه resultset بریزم و در نهایت روی یه jtable نمایش بدم.
این نکته م بگم که ستونهایی که به ازای هر کوئری از دیتابیس retrieve میشه باهم برابرن و فقط داده ها متفاوته ..
ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم کنه :ناراحت:
farhad_shiri_ex
دوشنبه 11 شهریور 1398, 12:54 عصر
سلام دوستان
من چندتا کوئری دارم که نتیجه هر کدوم رو داخل یه resultSet ریختم مثلا result1,result2, result3
از اونجایی که متدsetModel مربوطه به جدول JTable ، فقط یه ورودی resultset میگیره من نمیتونم همه این resultsetها رو بهش بدم
دنبال راهیم که بشه همه این resultset ها رو توی یه resultset بریزم و در نهایت روی یه jtable نمایش بدم.
این نکته م بگم که ستونهایی که به ازای هر کوئری از دیتابیس retrieve میشه باهم برابرن و فقط داده ها متفاوته ..
ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم کنه :ناراحت:
می توانید از چنین کدی استفاده کنید منتهی باید از جاوای 8 به بعد استفاده کنید
public class MergedList {
public static <T> List<T> mergeList(List<T> a, List<T> b)
{
return new ArrayList<T>() {{
addAll(a);
addAll(b);
} };
}
public static void main(String[] args)
{
List<Integer> a = new ArrayList<Integer>();
//(Arrays.asList)-> stream needed in java 8
a.addAll(Arrays.asList(new Integer[] { 1, 3, 5, 7, 9 }));
// Second set
List<Integer> b = new ArrayList<Integer>();
b.addAll(Arrays.asList(new Integer[] { 0, 2, 4, 6, 8 }));
// calling mergeSets()
System.out.println("Merged Set: " + mergeList(a, b));
}
}
mozhdeh7
دوشنبه 11 شهریور 1398, 14:29 عصر
یعنی resultSet هارو که پر کردم به list تبدیل کنم بعد متد mergeList رو call کنم؟؟
farhad_shiri_ex
دوشنبه 11 شهریور 1398, 15:39 عصر
یعنی resultSet هارو که پر کردم به list تبدیل کنم بعد متد mergeList رو call کنم؟؟
تا اونجا که یادمه ResultSet خودش از List ویا از والد بالاتر ArrayList ارث بری کرده نیازی به تبدیل نیست کافی که ResultSet هایی که دارید به تابع mergeList ارسال کنید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.