View Full Version : حرفه ای: مشکل با کلاس PersianCulture
mr.sirwan
پنج شنبه 21 شهریور 1398, 13:39 عصر
با سلام، بنده از کلاس PersianCulture برای تبدیلات تاریخ توی پروژه ام استفاده میکنم و خیلی هم خوب کار میکنه، فقط مشکلی که دارم اینه که وقتی میخوام مثلا یه کوئری رو بصورت استرینگ بنویسم و مثلا به فایل گزارش استیمولم بفرستم و اون کوئری شامل تاریخ هم میشه، اون تاریخ ها به صورت شمسی سمت گزارشم ارسال میشن و به همین خاطر ارور اجرای کوئری میگیرم با این عنوان:
The conversion of a varchar data type to a datetime data type resulted in an out-of-range value.
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چجوری این مشکل رو حل کنم؟
مهدی کرامتی
پنج شنبه 21 شهریور 1398, 14:57 عصر
شما از طریق مکانیسم Business Objects در StimulReports می توانید یک کوئری از طریق Linq در سمت برنامه تون بگیرید و نتیجه رو به صورت یک لیست از طریق اون مکانیسم تحویل گزارش بدید. این طوری مشکلی پیش نمیاد.
mr.sirwan
پنج شنبه 21 شهریور 1398, 15:07 عصر
شما از طریق مکانیسم Business Objects در StimulReports می توانید یک کوئری از طریق Linq در سمت برنامه تون بگیرید و نتیجه رو به صورت یک لیست از طریق اون مکانیسم تحویل گزارش بدید. این طوری مشکلی پیش نمیاد.
ممنونم جناب کرامتی، اتفاقا در همین رابطه هم سوال داشتم، ایا مشکلی نیست که تمامی گزارشاتم رو به همین صورت BusinessObject تهیه کنم؟ اینجوری برنامه زیاد درگیر نمیشه؟ منظورم اینه توی حالتی که از Data Sources استفاده میکنیم، ما فقط کوئری رو به فایل گزارشمون میدیم و خودش عملیات واکشی و تهیه گزارش رو انجام میده، اما در حالت business objects باید سمت برنامه همه اینکارارو انجام بدیم، واسه همین برام سوال بود که آیا سربار زیادی برای برنامه نیست؟
مهدی کرامتی
پنج شنبه 21 شهریور 1398, 18:10 عصر
کلیت ماجرا اینه که در هر دو حالت یک کوئری باید اجرا بشه و نتایج تبدیل به یک لیست قابل پردازش بشه.
حالا این پروسه سمت برنامه انجام بشه یا سمت گزارش، توان مصرفی برای پردازش اش تقریبا یکسانه، بنابراین فرقی نمی کنه کجا انجام بشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.