ورود

View Full Version : نمایش لودینگ هنگام اجرای فرامین و یا خواندن از دیتابیس

mostafa_tak2000
یک شنبه 24 شهریور 1398, 21:30 عصر
سلام به همه دوستان .
من به یه مشکل تو پروژم برخورد کردم که دیگه نمیدونم چیکار کنم . من میخوام که وقتی دستوری میخواد اجرا بشه یک تصویر اودینگ نمایش داده بشه . مثلا وقتی داره رکوردها را از دیتابیس میخونه بلودینگ نمایش بده و به محض اینکه رکوردها واکشی شد و دستورات تموم شدن تصویر لودینگ بسته بشه
من از کامپونت MRG.Controls.UI.dll استفاده میکنم توی محیط ویژوال مشکلی نداره ولی وفتی تو ویندوز نرم افزار را اجرا میکنم در طول زمانیکه تصویر لودینگ نمایش میده پنجره های پشتی سیاه میشن
. لطفا کمکم کنید . با سپاس

hamidrezax1
یک شنبه 24 شهریور 1398, 22:02 عصر
سلام دوست عزیز شما میتوید از ترد و یا BackgroundWorker استفاده کنید و یا در انجام عملیات Application.DoEvents() استفاده کنید.میتونید با یکم جستجو در همین سایت به نتیجه دلخواه برسین
موفق باشید

mostafa_tak2000
دوشنبه 25 شهریور 1398, 00:28 صبح
ممنون . راستش دوست عزیز این موارد را خیلی تست کردم ولی نتیجه نگرفتم . امکانش هست که با یک نمونه کد راهنماییم کنید . باتشکر

hamidrezax1
دوشنبه 25 شهریور 1398, 19:37 عصر
به این قسمت (https://barnamenevis.org/showthread.php?543645-stop-%D9%88-progressbar-%D8%AF%D8%B1-backgroudworker&p=2381685&highlight=#post2381685) یه سریبزنید دوست عزیز

gilsoft
چهارشنبه 27 شهریور 1398, 08:21 صبح
سلام به همه دوستان .
من به یه مشکل تو پروژم برخورد کردم که دیگه نمیدونم چیکار کنم . من میخوام که وقتی دستوری میخواد اجرا بشه یک تصویر اودینگ نمایش داده بشه . مثلا وقتی داره رکوردها را از دیتابیس میخونه بلودینگ نمایش بده و به محض اینکه رکوردها واکشی شد و دستورات تموم شدن تصویر لودینگ بسته بشه
من از کامپونت MRG.Controls.UI.dll استفاده میکنم توی محیط ویژوال مشکلی نداره ولی وفتی تو ویندوز نرم افزار را اجرا میکنم در طول زمانیکه تصویر لودینگ نمایش میده پنجره های پشتی سیاه میشن
. لطفا کمکم کنید . با سپاس

سلام دوست عزیز

پیشنهاد می‌کنم از Progress Bar خود VB.NET استفاده کنید .....

mostafa_tak2000
جمعه 29 شهریور 1398, 01:48 صبح
سلام . ممنون از راهنماییتون .
دوست عزیز من نمیخوام که تو هر فرمی Progress Bar قرار بدم . میخوام یه فرم برای Progress Bar طراحی کنم ور هرکجا که میاز بود فراخوانیش کنم و نمایش بده . مخصوصا هنگام خواندن اطلاعات از دیتا بیس که زمان متغییر داره میخوام که تا وقتی که اطلاعات تکمیل نشده فرم Progress Bar نمایش داده بشه
مممممممممنون میشم ازتون که اگه امکانش بود نمونه پروژه آی برام بفرستید . مجددا سپلسگذارم