ورود

View Full Version : گزارشگیری از طریق دیتاست

vahid2006
جمعه 19 آبان 1385, 19:53 عصر
با سلام به همه دوستان
من یه مشکلی تو گزارشگیری داشتم.البته قبل از طرح سوال کلی جستجو کردم حتی یه نمونه هم از همین تاپیکها پیدا کردم اما چون دیتابیس نداشت اجرا نشد.مشکل من اینه که من دیتاست ایجاد کردم .نمیدونم اونو چطوری به کریستال ریپورت بایند کنم. تو ایجاد فایل کریستال ریپورت جدول رو از قسمت DataBase File ، از دیتاستی که قبلا ایجاد کردم انتخاب می کنم. و در فرمی که CrystalReportViewer قرار داره مقدار گزینه ReportSource رو همون کریستال ریپورتی که ایجاد کردم قرار میدم اما موقع اجرا فقط نام فیلدها (اون هم فقط تو سیستمی که این برنامه نوشته شده کار میکنه در بقیه سیستم ها با خطا مواجه میشم.) رو نشون میده .گرچه یه تاپیک تکرار هست ولی لطفا راهنمایی ام کنین.
با سپاس فراوان

reza_vb
شنبه 27 آبان 1385, 16:48 عصر
سلام دوست عزیزم . این چند خط کد را وارد می کنید؟

dataset.clear()
adapter.fill(dataset()

report.setdatasource(dataset)

Rafiey
سه شنبه 05 دی 1385, 10:35 صبح
با سلام !

دوست عزیز شاید سند الصاقی بدرد شما بخورد

asar_001
چهارشنبه 06 دی 1385, 10:04 صبح
با سلام
نباید dataset را از قسمت database file انتخاب کنید بلکه باید از قسمت
project data->ado.net dataset
انتخاب کنید

c#_web
پنج شنبه 19 بهمن 1385, 03:05 صبح
من مشکلم اینه که دیتاست را درون برنامه به صورت کدی ایجاد میکنم حالا میخوام برای گزارش گیری ازآن استفاده کنم اما درقسمت project data->ado.net dataset که کلیک میکنم خالی است و چیزی را نشان نمیدهد. گویا این قسمت برای مواردی است که dataset را ویزاردی ایجاد کرده اند . حالا من در برنامه ام چگونه دیتاست را به گزارشم وصل کنم ؟؟ و آیا باید دیتاستم در کل آن صفحه public باشد تا بتوانم استفاده کنم ؟؟

navidal
شنبه 05 اسفند 1385, 11:23 صبح
سلام دوست عزیزم . این چند خط کد را وارد می کنید؟

dataset.clear()
adapter.fill(dataset()

report.setdatasource(dataset)
منم این مشکل دوست عزیز رو دارم و این کدها هم می نویسم ولی جواب نمیده وقتی با دیتا گرید نشون میدم درسته ولی با کریستال ریپورت نه ، دوستانی که کار کردند خواهشا کمک کنند.

M_Rahgoshay
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 17:37 عصر
با سلام
از دیتاست داخل ADO>NET استفاده کردم ولی در زمان نمایش گزارش Username و Password میپرسه مشکل کجاست ؟

sm
جمعه 26 مرداد 1386, 12:52 عصر
عیدتون مبارک... تولد امام حسین (ع) مبارک
-----------------------------------------------------------
مقاله داخل این ادرس رو مطالعه کنین... خیلی بهتون دید میده.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=64328

موفق باشید