PDA

View Full Version : عدم اجرای استورپروسیجر دارای پارامتر در wpf

majid.sh
پنج شنبه 09 آبان 1398, 17:55 عصر
سلام
در یک پروژه هنگام ارسال دستور برای استورپروسیجر دارای پارامتر از C#‎‎ به SQL ارور "Function evaluation disabled because a previous function evaluation timed out. You must continue execution to reenable function evaluation." می دهد حال آنکه همین دستور را بدون پارامتر ارسال کنم (البتع با اصلاح استورپروسیجر سمت سرور) آنرا اجرا می کند نوع داده ها هم درست و از یک نوع هستند حتی ارسال عدد ثابت هم خطای فوق را می دهد از linq استفاده شده است
در پروژه کاملا مشابه دیگر بر روی همین سیستم و همین sql چنین مشکلی وجود ندارد

majid.sh
جمعه 10 آبان 1398, 01:01 صبح
سلام
معادل کد c# این دستور sql چیه؟ با LINQ و WPF
insert into DB1 (EmployeRef, EffectDate) (select ID, IssueDate from DB2 WHERE Status= 2 and StatusCode= 1)
insert کردن رکوردهای خاصی از DB2 درون DB1

با استور پروسیجر مشکل ذکر شده در بالا را دارم

majid.sh
یک شنبه 12 آبان 1398, 22:43 عصر
هیچ کس پاسخی ندارد؟

Mahmoud.Afrad
دوشنبه 13 آبان 1398, 21:56 عصر
سوالتون ربطی به wpf نداره.
سوال را به همراه اسکریپت جداول و استورپرویجر در بخش سی شارپ مطرح کنید. اگر هم میتونید پروژه را قرار بدید.

لینک زیر رو هم ببینید
https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/visual-basic/language-reference/error-messages/function-evaluation-is-disabled

majid.sh
سه شنبه 21 آبان 1398, 14:22 عصر
سلام درست می فرمایید
چون قبلا استور پروسیجرها رو نوشته بودم سمت سرور را بررسی نکردم
امااشکال کار این بود که نام متغیرهای استورپروسیجر را با آندرلاین(_) شروع کرده بودم و به همین دلیل این پیغام خطا را می داد و وقتی این نام ها اصلاح شد به درستی اجرا شد
ظاهرا شروع نام متغیرها نباید با _ باشد
چون قبلا با دلفی کار می کردم و همچنین با ASP.Net این مورد را خطا نمی داد ولی با Entity Framework و WPF پیغام خطای فوق را می داد
به هر حال از توجه شما سپاسگزارم.