View Full Version : ذخیره کمبوهای وابسته در جدول
iransim
پنج شنبه 09 آبان 1398, 22:23 عصر
سلام دوستان
اول بگم که جستجو کردم ولی چیزی که منظورم بود رو پیدا نکردم ، ممنون مبشم راهنمائی کنید
فایل برنامه ای رو که دارم روش کار میکنم ضمیمه کردم ، روی فرم فیلدهای هدف پروژه و نوع پروژه ( زرد رنگ ) دو کمبو وابسته به هم هستند ، چطور میتونم
1 - با اینکه کمبو های زرد رنگ وابسته به هم هستند ولی با انتخاب گزینه های کمبو هدف پروژه ، در کمبو نوع پروژه که وابسته به آن است از گزینه های زیر مجموعه فقط گزینه اول قابل انتخاب است در صورتی که میخواهم هر گزینه قابل انتخاب و مشاهده و ذخیره باشه ( مثلا اگر در کمبو اول بحران رو انتخاب کنیم در کمبو دوم از بین سیل و زلزله فقط سیل قابل انتخاب است )
2 - با زدن دکمه ثبت جدید برای ثبت پروژه جدید و انتخاب گزینه های داخل کمبوهای ( زرد رنگ ) و سپس دکمه ذخیره مقادیر انتخاب شده در کمبوهای وابسته در فیلد هدف و نوع ( سفید رنگ ) ذخیره شود و مثل مقادیر سایر فیلدها در فرم قابل مشاهده باشد
3 - با زدن دکمه ویرایش بتونم فیلدهای کمبو هدف و نوع ( سفید رنگ ) را توسط تغییر در مقادیر کمبو های وابسته تغییر و ذخیره نمایم
سپاس از حوصله و توجه همگی
iransim
جمعه 10 آبان 1398, 11:35 صبح
نیست مرا یاری دهنده ای ؟ :افسرده::چشمک:
mazoolagh
یک شنبه 12 آبان 1398, 12:24 عصر
برای اینکه سریعتر جواب بگیرین فرمها و کدها و کنترلهای اضافی رو حذف کنین و فقط موارد ضروری رو بگذارین
این حجم کد و این تعداد کنترل رو کمتر کسی وقت یا حوصله میکنه بررسی کنه
بگذریم که همون کمبوی هدف پروژه هم LOCK هست!
iransim
سه شنبه 14 آبان 1398, 01:02 صبح
سلام دوست عزیز
حق با شماست ، موارد اضافی که گفتید رو حذف کردم ( فایل جدید خدمت شما ) ممنون میشم کمک کنید:تشویق:
AbbasSediqi
سه شنبه 14 آبان 1398, 03:25 صبح
سلام دوست عزیز
حق با شماست ، موارد اضافی که گفتید رو حذف کردم ( فایل جدید خدمت شما ) ممنون میشم کمک کنید:تشویق:
امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم
نمونه اصلاح شد
یا حق
iransim
سه شنبه 14 آبان 1398, 09:13 صبح
امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم
نمونه اصلاح شد
یا حق
سلام دوست عزیز و ممنون بابت کمک شما
ولی مشکلی که کماکان وجود داره اینکه پس از کلیک روی دکمه ذخیره مقادیر انتخابی از کمبوهای زرد رنگ ، فقط مقدار هدف پروژه روی فرم قابل مشاهده باقی میماند و دیگر مقادیر ( نوع پروژه و کد سطح 2 و 3 ) قابل مشاهده نمیباشد و همچنین همین موارد در هنگام ویرایش هم صادق است
AbbasSediqi
سه شنبه 14 آبان 1398, 13:16 عصر
منظورتون اینه
iransim
چهارشنبه 15 آبان 1398, 05:08 صبح
منظورتون اینه
سلام مجدد و سپاس فراوان ، بله ، ممنون
فقط با عرض پوزش 2 سئوال دیگه
1- اگر بخواهیم کاری کنیم که مثل کار قبل کدهای معادل هدف و نوع پروژه رو پس از انتخاب به ترتیب در فیلد ( کدسطح 2 و سطح 3 ) ثبت و نمابش داده بشه چه کار باید انجام بدیم ؟ مثلا با انتخاب هذف ( بحران ) و نوع ( سیل ) کد 22 که معادل بحران و کد 130 که معادل سیل است در فیلد سطح 2 و سطح 3 قرار یگیره و حاصل اون که کد اعتباری ( 130-22-1 ) است در فیلد کد اعتباری ظاهر بشه ( در حال حاضر انتخاب کدها به صورت دستی انجام میشه و میخوام خودش هوشمند این کار رو انجام بده )
2 - این پیام خطا پس از زذن دکمه ذخیره به خاطر چه خطائی است ( تصویر ضمیمه )
خیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم
AbbasSediqi
جمعه 17 آبان 1398, 00:43 صبح
1- اگر بخواهیم کاری کنیم که مثل کار قبل کدهای معادل هدف و نوع پروژه رو پس از انتخاب به ترتیب در فیلد ( کدسطح 2 و سطح 3 ) ثبت و نمابش داده بشه چه کار باید انجام بدیم ؟ مثلا با انتخاب هذف ( بحران ) و نوع ( سیل ) کد 22 که معادل بحران و کد 130 که معادل سیل است در فیلد سطح 2 و سطح 3 قرار یگیره و حاصل اون که کد اعتباری ( 130-22-1 ) است در فیلد کد اعتباری ظاهر بشه ( در حال حاضر انتخاب کدها به صورت دستی انجام میشه و میخوام خودش هوشمند این کار رو انجام بده )
دوست گرامی سلام مجدد
یه پیشنهاد برادرانه
بهتر بگی دقیقا چه کار میخوای بکنی تا بشه به طور کلی راه نمایی اساس کرد
با توجه به مدل کد نویسی که در برنامهشما وجود داره رفته رفته به طور بسیار بدی برای خودتون گیج کننده خواهد شد
در خدمتوت هستم
یا حق
AbbasSediqi
جمعه 17 آبان 1398, 00:54 صبح
اروری که میبینید برای وجود یک خط در برنامه است frmNeyaz.Refresh در onclick کنترل باتن save
این کد اشتباهه
باید به صورت me.Form.Refresh نوشته بشه
نمونه اصلاح شده قرار داده شد
iransim
جمعه 17 آبان 1398, 19:58 عصر
اروری که میبینید برای وجود یک خط در برنامه است frmNeyaz.Refresh در onclick کنترل باتن save
این کد اشتباهه
باید به صورت me.Form.Refresh نوشته بشه
نمونه اصلاح شده قرار داده شد
سپاس بیکران از لطف شما :تشویق:
iransim
جمعه 17 آبان 1398, 20:11 عصر
سلام دوست عزیز و ممنون از توجه شما
اگه اشکال نداره من ی توضیح بدم خدمتتون
کمبو های هدف و نوع پروژه وابسته به هم و در واقع کمبو نوع پروژه شامل عناوینی است که زیر مجموعه هدف پروژه است و هر عنوان از اهداف پروژه ی کد دو رقمی و هر کدام از نوع پروژه دارای ی کد سه رقمی است ، حال من میخوام برای جلوگیری از اتلاف وقت و عدم اشتباه در انتخاب زیر مجموعه هر هدف ، با انتخاب هر هدف از کمبو اول ( زرد رنگ ) و درنتیجه فیلتر شدن نوع مربوطه در کمبو دوم ( زرد زنک ) عناوین آن در کمبو های سفید مربوط به خودش و کدهای مربوطه نیز در کمبو های قرمز رنگ به ترتیب سطح 2 و سطح 3 ثبت و ذخیره بشه
امیدوارم که منظورم خوب بیان کده باشم - بازم از حوصله و توجه شما سپاسگزارم
یک سئوال هم اضافه کنم : چطور میشه به جای ذخیره کدهای مقادیر هدف و برنامه ( متن عبارت هدف و برنامه ) در فیلد جدول ذخیره بشه ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.