View Full Version : سوالات
soleman
شنبه 20 آبان 1385, 20:06 عصر
به بخشید میشه بگید به جز نصب کردن ویژوال بیسیک راه دیگری برای نوشتن برنامه واجرا ان نیست
kiani_behzad
شنبه 20 آبان 1385, 20:43 عصر
سلام
من یه روش بهتون میگم:
برای نوشتن برنامه های ویژوال بیسیک و هر زبان دیگه ای هم که فکر کنید اصلا" نیاز به محیط برنامه نویسی نیست(IDE ) بلکه می توان برنامه ها را در هر ویرایشگر ساده ی متنی مانند Notepad ویندوز هم نوشت فقط مهم این است که پس از نوشتن برنامه در یک ویرایشگر متنی سورس فایل (متن برنامه) را با پسوند مناسب ذخیره کنید مثلا" اگر برنامه ای به زبان سی می نویسید باید با پسوند C ذخیره کنید یا مثلا" در زبان سی شارپ با پسوند CS یا در وی بی با پسوند VB بعد از این مرحله شما برنامه ی خود را به زبان مورد نظر نوشته اید و فایل متنی را هم با پسوند مناسب ذخیره کرده اید حال باید آن را اجرا کنید.
برای اجرا باید آن را کامپایل کنید برای این منظور نیاز به یک کامپایلر دارید ( برای هر زبان یک کامپایلر حد اقل موجود است)
اما خوب فرض می کنیم شما هیچ IDE برای این کار ندارید یک روش به صورت زیر است:
باید برنام Microsoft.Net را نصب کنید (بر روی سایت مایکروسافت 2 ورژن آن موجود هست)
سپس این برنامه در پوشه ی ویندوز کپی می شود وارد آن شوید یک فایل اجرایی به نام vbc موجود هست که برای کامپایل سورس فایل های نوشته شده با وی بی هست شما می توانید به کمک پنجره ی داس و دادن آدرس فایل متنی خود آن را کامپایل کنید البته حتما" باید اعلان داس را به همان نرم افزار دات نت تغییر دهید.
من تا جایی که تونستم کامل و خلاصه توضیح دادم اما خوب ممکنه بعضه چیزایی که گفتم نا مفهوم باشه به هر حال هر گونه سوالی داشتی بپرس
من در خدمتم.
Kinai.behzad@gmail.com
or
Behzad_Top_Class@yahoo.com
--------------------
دوست عزیز اگه دوست داشتی با من تماس بگیر تا به طور کامل همه چیز رو واست توضیح بدم مثلا"
مایکروسافت دات نت چیست؟
اصلا" چرا برای برنامه نویسی به بک محیط مجتمع برنامه نویسی نیاز هست؟
چه روش هایی وجود دارد برای اجرای برنامه ها بدون استفاده از یک محیط مجتمع و ....
soleman
شنبه 20 آبان 1385, 21:50 عصر
اگه یه برنامه با ویژوال نوشته باشیم کهیه پوشه رو قفل کنه به جز استفاده از برنامه چگونه می شه که اونو از حالت قلف در بیاریم
amirsadeghi
شنبه 20 آبان 1385, 21:55 عصر
دقیقا با یه برنامه مشابه که الگوریتم کار قفل کردن تو رو برعکس دنبال کنه
mpmsoft
یک شنبه 21 آبان 1385, 11:27 صبح
شما برو تو سایت زیر و سرچ کن
http://www.planet-source-code.com
در ضمن من این نرم افزار را نوشتم ولی بدی که هست اینکه سیستمهای مخابراطی تو ایران به چند صورت کالر آیدی رو می فرستن
1 -FSK
2 - DTMF
توجه : مودمهایی که در بازار ما موجود هستند فقط سیستم اولی را پشتیبانی می کنند
ولی من دستگاه الکترونیکی ساختم که به کامپیوتر وصل می شه و کار کالر آیدی رو می کنه
اگر مشکلی بود با من تماس بگیرید:
021-88456690 مهرداد خانبانی
soleman
یک شنبه 21 آبان 1385, 18:08 عصر
یه فرمول برای پیدا کردن تعداد دفعات دستور در حلقه تو در توی زیر داشتم.
for i=1 to n
for m=i to j
دستورات
next i,j
تا یادم نرفته این یکیهم هست.
for i=1 to step 2
حاصل اجرای این برنامه چیه؟
و یکی هم که به ویژوال بیسیک 6 خیلی وارده اون ایدی شو برام به زاره که کلی سوال تو ذهنمه ..............
mortez maya
دوشنبه 22 آبان 1385, 00:45 صبح
دوست عزیز شما دو متغیر n و j استفاده کردی در اینجا تعداد دفعات بستگی به مقدار این دو تا داره البته این روش مناسبی نیست و احتمالا در بیشتر مواقع خطا می ده چون اگر مقدار n که در حال افزایش هست به مقدار j برسه که می رسه برنامه خطا می ده ./
amirsadeghi
دوشنبه 22 آبان 1385, 16:21 عصر
دستور اولی که بسته مقدار متغیر ها فرق میکنه
ولی واسه اینکه ببینی چند بار تکرار میشه با همین برنامه خودت میشه
خط اول اینو بنویس s=0
به جای اون کلمه "دستورات" این جمله رو بنویس
s=s+1
و آخر بعد از اتمام حلقه ها هم بگو s رو برات چاپ کنه
دستور دوم هم که کلا مشکل داره چون اصلا مقدار نهایی ندادی و مستقیما گام حرکت رو دادی
ولی کلا گام 2 یعنی یکی در میون (دو تا دو تا میشماره)
soleman
سه شنبه 23 آبان 1385, 18:33 عصر
--------------------
دستور دوم هم که کلا مشکل داره چون اصلا مقدار نهایی ندادی و مستقیما گام حرکت رو دادی
ولی کلا گام 2 یعنی یکی در میون (دو تا دو تا میشماره)
در برای این جواب که شما نوشتید باید بگم که فکر نمی کنم اگه فکر می کنید درست می گید بهتره امتحان کنید من امتحان نکردم ونمی تونم امتحان کنم چون هیچ یک از امکانات را در اختیار ندارم ولی فکر کنم که حلقه در یک حلقه بی نهایت قرار بگیره بهتره دیگران هم نظر بدن.
به بخشید اون حلقهم شکل درستشو که من فرمولشو می خوام اینه من یه فرمول کلی می خواستم
for i=1 to n
for m=i to j
دستورات
next i,j
mk53853
پنج شنبه 25 آبان 1385, 17:36 عصر
با سلام
خواهشمندم جواب بدید
من وقتی که با یکی از یوزرهای ویندوز 2003 سرور به کامپیوتر وصل می شم
موقع اضافه کردن یک کامپوننت از کامپوننتهای خود ویژوال بیسیک خطایی می یاد وپنجره ویژوال بیسیک بسنه میشه بهد من اومدم تمام درایوها رو فول کردم اینبار پیغام Permission Denied
می یاد حالا بگین چی کار کنم
متشکرم
حامد مصافی
دوشنبه 29 آبان 1385, 16:43 عصر
باید برنام Microsoft.Net را نصب کنید (بر روی سایت مایکروسافت 2 ورژن آن موجود هست)
نسخه 3 اون هم موجود هست
ولی برنامه های وی بی رو نمیشه با دات نت فریم ورک کامپایل کرد!
اگه یه برنامه با ویژوال نوشته باشیم کهیه پوشه رو قفل کنه به جز استفاده از برنامه چگونه می شه که اونو از حالت قلف در بیاریم
در محیط داس نام پوشه رو تغییر بده
من وقتی که با یکی از یوزرهای ویندوز 2003 سرور به کامپیوتر وصل می شم
موقع اضافه کردن یک کامپوننت از کامپوننتهای خود ویژوال بیسیک خطایی می یاد وپنجره ویژوال بیسیک بسنه میشه بهد من اومدم تمام درایوها رو فول کردم اینبار پیغام Permission Denied
می یاد حالا بگین چی کار کنم
با حساب Administrator باید متصل بشید
یه فرمول برای پیدا کردن تعداد دفعات دستور در حلقه تو در توی زیر داشتم.
for i=1 to n
for m=i to j
(n-1) * (j-i)
ضمناً دوستان لطف کنید و هر سوال رو در بخش مربوط به خودش بپرسید!
به قوانین سایت احتوام بذارین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.