ورود

View Full Version : سوال: نحوه splite تكه تكه كردن فايها

سیروس مقصودی
یک شنبه 01 دی 1398, 14:20 عصر
با سلام

من در برنامه ام وقتي فايل پشتيبان تهبه ميكنم سايز فايل پشتيبان بالاي 100 مگابايت ميشود من ميخواهم وقتي كه فايل پشتيبان تهيه ميشود كاربر بتواند فايل پشتيبان مورد نظر را تكه تكه نمايد (براي ارسال فايل پشتيبان از منزل به شركت از طريق WhatsApp ). همانطور كه ميدانيد WhatsApp فايلهاي بالاي 100 مگابايت را جهت ارسال نميپذيرد . آيا ميتوان از طريق كد نويسي يا استفاده از يك كامپوننت فايلها را splite و merge كرد.

با تشكر

یوسف زالی
یک شنبه 01 دی 1398, 20:59 عصر
سلام بله می شه، داکیومنت winrar رو پیدا کنید بخونید یا دستورات شل winrar رو ببینید.

سیروس مقصودی
دوشنبه 02 دی 1398, 07:35 صبح
دستورات شل winrar رو ببینید
منظور چيست آيا جزو دستورات دلفي است . من ميخواهم از داخل برنامه اين كار را انجام دهم
با تشكر

parsidev
دوشنبه 02 دی 1398, 11:49 صبح
شما می تونید تو برنامتون از طریق فایل rar.dll دسترسی برنامه نویسی به قابلیت های winrar داشته باشید.یکی از قابلیت های فشرده سازی و اسپلیت فایلها در یک سایز مدنظر است
البته من تا حالا قابلیت اسپلیتش رو در برنامه نویسی مورد استفاده قرار ندادم اما فشرده سازی و اکسترکت کردن رو به راحتی می تونید انجام بدین

یوسف زالی
دوشنبه 02 دی 1398, 12:17 عصر
جزو دلفی نیست، شما کنار برنامه همونطور که دوستمون گفتن، دی ال ال ، یا حتی فایل اکزه winrar رو می گذارید و با فراخوانی توابع دی ال ال از درون دلفی، یا فراخوانی اگزه از طریق دستورات شل داخل دلفی کاری که می خواهید رو انجام می دید.