View Full Version : ارتباط word با بانک اطلاعاتی
mehran_337
دوشنبه 22 آبان 1385, 13:03 عصر
برای ساماندهی به دبیرخانه اداره مون می خواهیم شروع به کار کنیم.
من توی ذهنم بود که برای تایپ نامه از Ole استفاده کنم و وورد رو در فرمم بیارم تا از همه امکانات تایپ استفاده بشه مثل جدول کشی - تصویر - فرمول و ...
1 - می خوام بدونم این کار و تایید می کنید یا ایده بهتری دارید.؟
2 - چطور می شه اطلاعات تایپ شده در وورد موجود در فرمم را در بانک ذخیره کرد؟
3 - چطور می شه از بانک اطلاعات ذخیره شده رو در وورد فراخوانی کرد؟
می دونم که اگه بخواد در بانک ذخیره بشه باید فرمت rtf ذخیره شود.
kia1349
سه شنبه 23 آبان 1385, 06:48 صبح
مهران جان توی مثالهای خود فاکس یه برنامه هست که با rtf و حتی فونت های رنگی کار میکنه . تقریبا مثل wordpad میباشه
rezamim
سه شنبه 23 آبان 1385, 07:49 صبح
اگر قصدت فقط کار با Word هست ( و نه با چیزی که آقای کیا گفتند ) من یه فایل دارم بنام Office automation with Visual Foxpro که یه هلپ کامل ، البته به زبان انگلیسی هست. بگو برات بفرستم.
rezaTavak
سه شنبه 23 آبان 1385, 10:28 صبح
یک راه دیگه اینکه از Append general استفاده کنید.
mehran_337
سه شنبه 23 آبان 1385, 12:55 عصر
همون حرف آقای توکل
من مشکلم با وورد نیست مشکلم با بانک اطلاعاتیه نمی دونم از append general چطور باید استفاده کنم. بالعکس
یعنی محتویات فیلد جنرالم را چطور در ole فراخوانی کنم شما فرض کن یک فیلد تکست که value را در بانک ذخیره می کردم (بدون ارتباط) و برای ویرایش از بانک value = fieldname قرار می دادیم حالا بجای تکست یک ole دارم که توش برنامه وورد اجرا می شه
و در ضمن فایل آقای رضا میم هم به دردمون می خوره اگه لطف کنن آپلود کنن یا به ایمیلم بفرستند mehran_337@yahoo.com
hamed_m
سه شنبه 23 آبان 1385, 13:01 عصر
CREATE TABLE oletable (name c(24), worddoc g)
CD GETDIR()
nFiles = ADIR(aWordFiles, "*.doc")
IF nFiles > 0
FOR i = 1 to nFiles
APPEND BLANK
REPLACE Oletable.Name WITH aWordFiles(i,1)
APPEND GENERAL WordDoc FROM aWordFiles(i,1)
ENDFOR
ELSE
MESSAGEBOX("No Word files found.")
ENDIF
mehran_337
سه شنبه 23 آبان 1385, 16:45 عصر
راه حل حامد به چیزی که می خواستم نزدیک بود. اما :
من توی فرمم اگه از olebound استفاده کنم می تونم از خاصیت controlsourc استفاده کنم و به همون بانکی که حامد گفته وصل بشم این برای دیدن و ویرایش خوبه
اما مشکل اینه که بعضی از "ی" ها را علامت سوال می زنه و بعضی ها رو هم درست نشون می ده.
بعدش اینکه من چطوری می تونم رکورد جدیدی درست کنم و در این رکورد جدید اطلاعات داخل olebound رو با وورد ایجاد کنم و درون بانکم ذخیره کنم هر چی باشه value نداره.
اگر هم از olecountrol استفاده کنم خاصیت کنترل سورس داره که به بانکم متصلش کنم . می تونم توش بنویسم بعنوان رکورد جدید اما چطوری بعنوان temp.doc ذخیره کنم؟ اگه اینطور بشه می تونم با دستورات حامد عزیز درون بانکم ذخیره اش کنم.
در ضمن بعدا برای ویرایشش چطوری از توی بانکم اطلاعاتشو توی این Olecontrol بیارم با توجه به اینکه کنترل سورس نداره در کل در این شی چطور می تونم فایلی رو بهش نسبت بدم.؟
راه دیگری هم پیشنهاد می کنید؟
mehran_337
شنبه 27 آبان 1385, 13:50 عصر
اگه میشه راهنماییم کنید
mehran_337
دوشنبه 29 آبان 1385, 12:17 عصر
من همچنان منتظر راهنمایی شما هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.