ورود

View Full Version : راهنمایی در ایجاد جدول حساب مشتریان

MahmoodM30
دوشنبه 21 بهمن 1398, 23:46 عصر
سلام دوستان ممنون میشم در نحوه طراحی و نوشتن کوئری و ایجاد view بین این جداول که در تصویر پیوستی هست من رو راهنمایی کنید

من سه جدول دارم مشتریان ، صدور فیش مشتریان ، پرداختی مشتریان که توشون همینطوری یسری داده نوشتم مثلا

151349

حالا میخوام ببینم 1- آیا نوع ایجاد جداول من صحیحه به این شکل باشه یا باید تغییرات بدم؟

2 - میخوام طبق تصویر پیوستی حساب مشتریان رو بدست بیارم مبلغ قابل پرداخت ، مبلغ پرداخت شده ، و باقیمانده

3- view که باید بین این جداول ایجاد بشه چجوری باید باشه؟

151350

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و نحوه ایجاد صحیح جداول و اتباط بینشون رو بهم بگن

gelayor14
چهارشنبه 07 اسفند 1398, 19:42 عصر
سلام دوستان ممنون میشم در نحوه طراحی و نوشتن کوئری و ایجاد view بین این جداول که در تصویر پیوستی هست من رو راهنمایی کنید

من سه جدول دارم مشتریان ، صدور فیش مشتریان ، پرداختی مشتریان که توشون همینطوری یسری داده نوشتم مثلا

151349

حالا میخوام ببینم 1- آیا نوع ایجاد جداول من صحیحه به این شکل باشه یا باید تغییرات بدم؟

2 - میخوام طبق تصویر پیوستی حساب مشتریان رو بدست بیارم مبلغ قابل پرداخت ، مبلغ پرداخت شده ، و باقیمانده

3- view که باید بین این جداول ایجاد بشه چجوری باید باشه؟

151350

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و نحوه ایجاد صحیح جداول و اتباط بینشون رو بهم بگن

من Business ای که براش این رو پیاده می کنید نمیدونم چجوریه -طبق چیزی که مدنظرتون هست و نیازتون باید طراحی کنید
ولی این موارد بنظرم میاد
جدول مشتریان
pk اش رو مشخص کنید id هست یا کد مشتری؟ چرا دو تا ستون گذاشتید؟ یکی بنظر کافیه
این میشه جدول پایه تون

جدول بعدی فیش های صادر شده master هست -که بنظر جدول زیرمجموعه یا Detail اش میشه "جدول پرداختی تون"
کلید اصلی رو مشخص کنید تو این دو تا -معمولا عددی هست -و غیر تکراری

برای جدول فیش صادره نیاز به آوردن اسم مشتری نیست -کد مشتری رو بزارید ->relation بین جدول مشتری و جدول فیش صادره ایجاد کنید بر اساس کد مشتری
به جای سال بنظرم تاریخ بزارید که بعدا بتونید گزارش بر اساس روز /ماه /سال بگیرید

جدول جزئیات فیش صادره(پرداختی مشتری)
باید کلید اصلی جدول فیش صادره رو بزارید تو جدول پرداختی و از تکرار ستون ها و ساختار Flat جلوگیری کنید->ستون codeFish
ستون مشتری هم تو این جدول اضافه است بنظر-چون شما تو جدول فیش صادره دارید اینو
ستون سال هم بنظر کافی نیست بنظرم! بجاش تاریخ پرداخت رو با فرمت Datetime در نظر بگیرید

مفهوم relation و join روش یه مرور داشته باشید بقیش دیگه کاری نداره ویو میسازید