ورود

View Full Version : گزارش ازدو table متفاوت

fanavar
دوشنبه 22 آبان 1385, 16:03 عصر
سلام :
من دوجدول دارم که د یکی اطلاعات مربوط به تولیدیک محصول رو واردمی کنم ودردومی اطلاعات مربوط به مصرف اون محصول روحالامی خوام بگم که باتوجه به این دوجدول فوق چطورمی تونم گزارشی به شرح زیرداشته باشم .
-------------------------------------------
تولید 1200
مصرف 1000
تولید 2200
مصرف 500
مصرف 800

انگوران
دوشنبه 22 آبان 1385, 16:45 عصر
لطف کنید یا فایل رو ضمیمه کنین یا کمی بیشتر توضیح بدین چون خروجی گزارش بستگی به اطلاعات جدولتون داره .

mohsenna30ri
سه شنبه 23 آبان 1385, 06:55 صبح
من هم موافقم با برنامه ضمیمه سریع و دقیق به جوابتون می رسید

fanavar
سه شنبه 23 آبان 1385, 11:58 صبح
من نمونه فایلم روضمیمه کردم لطف کنید راهنمائی کنید ویانمونه فایل رو تصحیح کنید

samaneh_h
سه شنبه 23 آبان 1385, 14:15 عصر
خب شما به یک Union کوئری احتیاج دارید.حالا از نتیجه این union‌که من ایجاد کردم می‌تونید سلکت کوئری های مختلف بگیری

samaneh_h
سه شنبه 23 آبان 1385, 15:23 عصر
برای ایجاد union ابتدا شما کوئری جدیدی را باز می‌کنیدسپس از منوی کوئری،query Specific و در آخر UnionQuery رو انتخاب می‌کنید محیط SQL ای را برای نگارش دستور SQL در اختیار شما قرار می‌دهد
SELECT anyfield From table1
Union
Select Anyfield From Table2
..
باید توجه داشته باشید که تعداد و نوع فیلدهای انتخابی از جدولها باید یکسان باشد.می‌تونید از اون کوئری که من ایجاد کردم design بگیرید تا دستور SQL مربوط به اون رو ببینی.

fanavar
چهارشنبه 24 آبان 1385, 16:02 عصر
سلام دوست عزیز:
ممکنه راهنمائی کنید درگزارش مانده تولیدازمصرف روبه چه صورت نشون بدم درحالی که unitدرهردو table وجودداره ؟

samaneh_h
پنج شنبه 25 آبان 1385, 08:26 صبح
ببین همینجوری که سخته(ولی امکان داره)ولی یه راه حل دیگه وجود داره
ابتدا از نتیجه کوئری یک کراستب کوئری گرفتم که مصرف و تولید کالا رو بر اساس شماره فاکتور و کد کالا ، توی یک سطر بندازه بعد از نتیجه کراستب کوئری یک سلکت کوئری گرفتم تا مانده گیری کنه به ترتیب نام کوئری ها می‌تونی اونا رو اجرا کنی:شیطان:

fanavar
پنج شنبه 25 آبان 1385, 19:43 عصر
چرا زمانی که شرطی روجهت گزارش ایجادمی کنم مثلابراساس کدکالا پیغام valid nameمی ده ؟

samaneh_h
شنبه 27 آبان 1385, 07:56 صبح
تو کدوم کوئری شرط رو اعمال می‌کنی؟؟
روی کوئری آخر اید شرط بذاری

fanavar
شنبه 27 آبان 1385, 13:32 عصر
درquery3 برحسب کدکالامی خوام اطلاعات رونشون بده که هنگام شرط گذاری پیغام fild name می ده علت چیست ?