View Full Version : درست کردن صفحه وب با دلفی با امکان پایگاه داده
amir_pro
سه شنبه 23 آبان 1385, 07:33 صبح
سلام
چه طور میشه با دلفی سایتی طراحی کرد که بانک اطلاعاتی هم داشته باشه؟
ممنون
vcldeveloper
سه شنبه 23 آبان 1385, 09:10 صبح
در همین بخش کلمات WebSnap, IntraWeb, WebBroker را جستجو کنید؛ یا در بخش دلفی دات نت کلمه ASP.NET را جستجو کنید.
gbg
سه شنبه 23 آبان 1385, 22:50 عصر
اول اینو مشخص کن که از Delphi7 می خوای استفاده کنی یا از BDS2006
اگه ساپورت راست به چپ برات مهم نیست آسون ترین Intraweb هستش
Websnap کمی پیچیده هستش و نیاز به مطالعه دقیق داره ولی امکاناتش خوبه
اگر هم از BDS2006 می خوای استفاده کنی به نظر من ASP.NET رو انتخاب کن
ghabil
سه شنبه 23 آبان 1385, 23:04 عصر
اگه ساپورت راست به چپ برات مهم نیست آسون ترین Intraweb هستش
Websnap کمی پیچیده هستش و نیاز به مطالعه دقیق داره ولی امکاناتش خوبه
اگر هم از BDS2006 می خوای استفاده کنی به نظر من ASP.NET رو انتخاب کن
کی گفته اینتراوب راست به چپ ساپورت نمیکنه ؟!
WebSnap تکنولژی قدیمی و از کارفتاده ای هست و کار کردن با اینتراوب کمتر از اون نیاز به مطالعه نداره.
ASP.NET پیشنهاد خوبیه.
amir_pro
سه شنبه 23 آبان 1385, 23:32 عصر
ممنون از جوابای دوستان
میخوام از دلفی 7 استفاده کنم.
برنامه ای هم که در فرم intraWeb نوشته شده چه طور فایل اجرایی از اون می سازند؟
با تشکر
gbg
چهارشنبه 24 آبان 1385, 06:59 صبح
کی گفته اینتراوب راست به چپ ساپورت نمیکنه ؟!
WebSnap تکنولژی قدیمی و از کارفتاده ای هست و کار کردن با اینتراوب کمتر از اون نیاز به مطالعه نداره.
ASP.NET پیشنهاد خوبیه.
خوب این مشکل من تو Intraweb بودش و فرم ها خاصیت راست به چپشون تنظیم نی شد ( یادم نیست شاید در زمان طراحی اینجور بودش ) بهر حال من INTRAWEB رو تو دلفی 7 استفاده کردم لازمه که بگم در BDS2006 اماکان .NET هم به Intraweb اضافه شده
می خوای فایل اجرایی درست کنی یا صفحه اینترنت؟
تو ویزارد توجه می کردی نوشته ولی فایل اجراییش برای تریس کردن کاربرد داره
gbg
چهارشنبه 24 آبان 1385, 07:10 صبح
شمرمنده دوست عزیز من الان تو BDS2006 نگاه کردم ولی خاصیتی برای DIR برای صفخه اصلی تو Intraweb ندیدم.
اگه میدونی یا استفاده کردی زحمت بکش و بگو
ممنون
ghabil
چهارشنبه 24 آبان 1385, 11:56 صبح
اول از همه یکی از بهترین و کاربردی ترین امکانات اینتراوب Templateهاش هستند که در حد باوئر نکردنی کار رو راحت و قدرتمند میکنند ، اونا که دیگه اصلا کل Layout رو میتونی هرجا خواستی مثلا تو فرانت پیج درست کنی ، اما اگر از اونم استفاده نمیکنی راحت توی PageHeader فرمت بزن <Body dir = "rtl"> راست به چپ میشه ، هر کامپونتی هم یک Extraparams داره که اونجا هم میتونی تک تک براشون ست کنی ...
amir_pro
پنج شنبه 25 آبان 1385, 10:06 صبح
ممنون از جواباتون
میخوام یه فایل برای اینترنت بسازم مثل DHTML Application VB
میخوام هر بار که یه شیئ را میارم روی فرم فایل اجرایی و فایل برای اینترنت بسازم
amir_pro
پنج شنبه 25 آبان 1385, 11:17 صبح
سلام
tab قسمت iw که موقعی که میخواستیم نوع پروژه را انتخاب کنیم حذف شد موقعی که iw 5.1 را دانلود کردم و نصب کردم
چیکار باید بکنم؟
gbg
پنج شنبه 25 آبان 1385, 23:50 عصر
با کمک ویزارد یک پروژه جدید رو آغاز کن
File --> New --> Other --> IntraWeb
Stand alon application برای پروژه تستی وپ
ISAPI Application برای صفحه وب
البته Websnap رو من توصیه میکنم، شروع با وب اسنپ سخته ولی وقتی که یاد بگیری خیلی جذاب میشه
ghabil
جمعه 26 آبان 1385, 10:30 صبح
سلام
tab قسمت iw که موقعی که میخواستیم نوع پروژه را انتخاب کنیم حذف شد موقعی که iw 5.1 را دانلود کردم و نصب کردم
چیکار باید بکنم؟
علیک سلام
من گفتم فقط User Manual و Help رو دانلود کن ، IW 5.1 فکر نیمکنم مجانی باشه و باید بخریش .
اول 5.1 رو Uninstall کن بعد Cd دلقی رو بزار و بگو میخوای Custom نصب کنی بعد بزن فقط اینراوب دوباره نصب بشه.
amir_pro
جمعه 26 آبان 1385, 14:16 عصر
ممنون از دوستان
ghabil
جمعه 26 آبان 1385, 14:40 عصر
برنامه ای هم که در فرم intraWeb نوشته شده چه طور فایل اجرایی از اون می سازند؟
با تشکر
فایل اجرایی که نمیسازند شما میتونید از اینتراوب ISAPI برای IIS یا DO برای Apache بگیرید و بزارید وب سرورتون براتون اجراش کنه.
gbg
جمعه 26 آبان 1385, 20:46 عصر
اگه خواستی IntraWeb v7 رو دارم میتونم بهت بدم
البته دو هفته ای نیستم باید صبر کنی حجمش هم 10 مگ هست حدودا
ghabil
جمعه 26 آبان 1385, 21:57 عصر
اینتراوب تا یکی دو هفته دیگه ورژن 9ش هم میاد ، همین الان هم میشه از روی سایتش هم ورژن 7 و 8 رو دانلود کرد، مشکلی که هست اینه که پولیه و اگر رجیترش نکرده باشی فقط به Request های لوپ بک جواب میده و نمیشه ازش تو سایت یا بعنوان برنامه استفاده کرد مگر اینکه رجیسترش کنی، البته تو دلفی 2006 ورژن 8 رجیستر شده هست.
amir_pro
شنبه 27 آبان 1385, 07:51 صبح
از دوستان خواهشمندم مراحل ایجاد پروژه توسط IW را کاملا و به صورت مرحله به مرحله توضیح دهد
با تشکر
سوال: وقتی از قسمت IWفرم Stand alon application یا ISAPI Application را اجرا میکنم خطا میده و میگه فایل آن وجود نداره در این مورد هم اگه میشه کمک کنید.
ghabil
شنبه 27 آبان 1385, 13:03 عصر
سوال: وقتی از قسمت IWفرم Stand alon application یا ISAPI Application را اجرا میکنم خطا میده و میگه فایل آن وجود نداره در این مورد هم اگه میشه کمک کنید.
دیگه آدم از برنامه نویس جماعت انتظار نداره اینطوری سوال بپرسند، خطا میده یعنی چی؟ فایل آن چیه ؟ دقیقا متن خطا رو بگو.
مراحل ایجاد هم کاری نداره یک ویزارد سادست که از اول اجرا کنی مشکلی پیش نمیاد.
amir_pro
شنبه 04 آذر 1385, 18:16 عصر
این خطا را میده:
IWInitStandAlone.dcuFile Not Found:
لطفا طریقه درست کردن صفحه وب با IW را به طور کامل شرح دهید
فوری
ghabil
شنبه 04 آذر 1385, 21:48 عصر
من رو دلفیم اینتراوب 7 با سورس نصبه برای همین درست نمیتونم راهنماییت کنم (جای فایلهام فرق داره) ولی خودت بگرد همین فایل رو پیدا کن بعد فلدری که این توش هست رو به اینجایی که میگم اضافه کن:
توی دلفی برو تو Tools>>Enviroment Options>>Library بغد رو Elipse بغل Library Path کلیک کن Add رو بزن و اون فلدر رو اضافه کن درست میشه.
"طریق تهیه صفحه وب از اینتراوب به طور کامل" ؟؟ :| :| :|(چقدر سخته هیچی نگم:|)
amir_pro
سه شنبه 07 آذر 1385, 11:42 صبح
فایلشا یدا نکردم میشه یه جا upload کنید
ممنون
ghabil
چهارشنبه 08 آذر 1385, 00:05 صبح
این فایل و سایر فایلهای مورد نیاز توی CDنصب Delphi7 توی فلدر
\Install\program files\Borland\Delphi7\Lib هستند. بهت گفتم یکبر از روی سی دی فقط اینتراوب رو نصب کن نکردی؟
joker
چهارشنبه 08 آذر 1385, 00:20 صبح
"طریق تهیه صفحه وب از اینتراوب به طور کامل" ؟؟ :| :| :|(چقدر سخته هیچی نگم:|)
این هیچی نگفتنت سخت تره ها :) اون دنیا جواب باید پس بدیا ....:لبخندساده:
یه هلپ تصویری قدم به قدم ( احتمالا تا مدتها ملت دعات میکنن ):بوس:
amir_pro
چهارشنبه 08 آذر 1385, 00:41 صبح
ممنون
خدا خیرت بده از اول میگفتی که کپی کن چون چند بار modified کردم نشده بود
amir_pro
سه شنبه 21 آذر 1385, 12:17 عصر
سلام
برای بانک اطلاعاتی از adoquery و datasource استفاده کردم ولی وقتی که adoquery را میزارم روی فرم iwstandalone پیغام خطای زیر را می دهد:
Coinitialize has not been called
برای درست کردن صفحه وبی با امکان پایگاه داده چیکار کنم
ghabil
سه شنبه 21 آذر 1385, 13:50 عصر
همین الان دارم تو یک تاپیک نحوه نوشتن برنامه های اینتراوب رو توضیح میدم این رو هم توضیح دادم.
jalilmousavi
شنبه 22 مرداد 1390, 18:27 عصر
اول از همه یکی از بهترین و کاربردی ترین امکانات اینتراوب Templateهاش هستند که در حد باوئر نکردنی کار رو راحت و قدرتمند میکنند ، اونا که دیگه اصلا کل Layout رو میتونی هرجا خواستی مثلا تو فرانت پیج درست کنی ، اما اگر از اونم استفاده نمیکنی راحت توی PageHeader فرمت بزن <Body dir = "rtl"> راست به چپ میشه ، هر کامپونتی هم یک Extraparams داره که اونجا هم میتونی تک تک براشون ست کنی ...
با سلام
من در جستجو به مطلبی برخوردم که راست به چپ را در اینتراوب گفته بودین با اضافه کردن><Body dir = "rtl"> به Extraparamsدرست میشه. من اینکار را کردم اما فقط منوی اول میره به راست و بقیه در همون سمت چپ ظاهر میشن اون علامت های فلش برای زیر منو هم برعکس نمیشه و همون قبلی که به چپ اشاره می کنه.
ایا راهی برای این مشکل هست؟
من از کامپوننت منوی دلفی در فرم اینتراوب استفاده کردم و به کامپوننت منوی اینتراوب لینک کردم.
با تشکر
Delphi 2010
دوشنبه 11 مهر 1390, 19:42 عصر
میشه یه توضیحاتی هم برای ساخت صفحات وب توی Delphi XE بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.