ورود

View Full Version : انتقال درخواست از یک ای پی به ای پی دیگر

Mask
دوشنبه 25 فروردین 1399, 02:20 صبح
با سلام.
من یه برنامه دارم که بر روی یه ای پی اینترنتی درخواستی رو ارسال میکنه و جوابی میگیره.
ایا راهی وجود داره که بدون کرک نرم افزار با تغییرات در روتینگ یا ساختار شبکه یا ویندوز درخواستو هدایت کنم سمت ای پی که من میخام و جوابش رو من برگردونم؟
ایا همچین چیزی ممکنه؟

hghyami
چهارشنبه 27 فروردین 1399, 15:35 عصر
بله شدنی هست. روی هر جائی‌ که این برنامه اجرا میشه میتونی‌ فایل hosts رو که در فلدر C:\windows\system32\drivers\etc رو عوض کنی‌. آخر این فایل میتونی‌ ست کنی‌. ترتیبش هم IP و مقصد. مثلا 192.168.0.1 foo.bar.com . حالا هر وقت سیستم نیاز به تماس با foo.bar.com داشته باش از IP که شما ست کردین استفاده میکنه

IPSERVER DNS/FQDN

Mask
جمعه 12 اردیبهشت 1399, 13:25 عصر
بله شدنی هست. روی هر جائی‌ که این برنامه اجرا میشه میتونی‌ فایل hosts رو که در فلدر C:\windows\system32\drivers\etc رو عوض کنی‌. آخر این فایل میتونی‌ ست کنی‌. ترتیبش هم IP و مقصد. مثلا 192.168.0.1 foo.bar.com . حالا هر وقت سیستم نیاز به تماس با foo.bar.com داشته باش از IP که شما ست کردین استفاده میکنه

IPSERVER DNS/FQDN

دقت نکردی برادر. همه چی ای پی هست. دامنه ای در کار نیست.

hghyami
دوشنبه 22 اردیبهشت 1399, 19:23 عصر
فهمیدم شما چی‌ گفتی‌ دوست عزیز. شما نمیتونی‌ به جای Domain IP ست کنی‌؟ اگر میتونی‌ که این یک راه هست. راه دیگه اگر روتر داری که تغییر Routing Table هست.

Identifier
دوشنبه 12 خرداد 1399, 22:55 عصر
اگز سرور یا ویندوزت دو تا کارت شبکه داره میتونی کارت دوم وصل کنی به اون سرور یا هر چیزی که میخاد ریسبانس بده. آی پی کارت شبکه دوم رو بزار توی اون رنح باید مشکلت حل بشه. اگر این امکان نداری میتونی روی قایرول یا روترت Destination NAT بنویسی و ترافیک های که به سمت اون آیپی خاص میدن رو NAT کنی به آیپی داخلی. ایتها در زمانی جواب میدن که وریفیکشن ثانویه ای وجود نداشته باشه.

cybercoder
یک شنبه 25 خرداد 1399, 15:14 عصر
443 را چرا DNAT میکنیم کار نمیکنه؟ حتما باید کل پورت ها رو DNAT کرد. یعنی اون وسط مسط ها پورت دیگری رندوم استفاده میشه؟ :متفکر: الان گفتی یادم اومد. خیلی وقت بود سوال بود دنبالشم نگرفتم.