View Full Version : حاصل اجرای دستورات را برام بزارید
soleman
چهارشنبه 24 آبان 1385, 18:02 عصر
به بخشید حاصل اجرای این دستور چیست؟
DIM a AS boolen,b AS boolean
Private Sub command_click() 'name
a=vbyes
b=vbno
print a
print b
end sub
به نظر من که باید یکی از گزینه های زیر باشد
1)yse
no
2)true
false
3)true
true
هم از نظر تئوری وهم وقتی که اونو اجرا میکنید وبه بینید که چقدر پیش گویتون صحیح بوده وسپس دلیل انجام این عمل توست ویژوال بیسیک به نظر شما چیست؟
حامد مصافی
پنج شنبه 25 آبان 1385, 12:51 عصر
دوست عزیز من نمی دونم منظور شما از نوشتن این پست چی بوده؟
ولی به این نکته عنایت داشته باشید که vbYes و vbNo ثابت های عددی هستند و در هنگام کامپایل (یا دیباگ) با اعداد متناظر خودشون جایگزین می شن
peyman1987
پنج شنبه 25 آبان 1385, 13:43 عصر
اگر خطا نداشته باشه صد در صد گزینه یک نیست چون متغیر بولی فقط True و False ( یک و صفر ) قبول میکنه. احتمالا گزینه سه هست چون همونطور که دوستمون گفت ثابتهای vbYes و vbNo به مقادیر عددی متناظرشون تبدیل میشن.
soleman
پنج شنبه 25 آبان 1385, 22:31 عصر
این یکی از تست های بود که من را سر در گم کرده بود ومن چون امکان دسترسی به کامپیوتر را نداشتم توانای اجرارا هم نداشتم من هم نظرم رو همون گزینه سوم بود وخواستم مطما شوم.
بسیار ممنونم
soleman
جمعه 26 آبان 1385, 21:50 عصر
اگه من توی ویزوال بیسیک یه متغیری رو این جوری تعریف کنم به نظر شما ویژوال نوع می زبان رو چی در نظر میگیره لطفا نظرتون رو به زارید
DIm s!,b,a AS boolean
به نظر شما ویبی برای سه متغیر a,b,sچه نوع داده ای را در نظر میگیرد
peyman1987
شنبه 27 آبان 1385, 15:18 عصر
سوالتون رو نفهمیدم اگه میشه توضیح بدین. میخواین بدونین که وی بی پیش فرض چی در نظر میگیره ؟
fardayeazad
شنبه 27 آبان 1385, 18:59 عصر
من با دستور پرینت از هر سه خروجی گرفتم جواب این بود b را رد کرد(به ازای b خروجی نداد.)
s=0,a=false
soleman
شنبه 27 آبان 1385, 19:19 عصر
از کسانی که نظر شون اعلام کردن ممنونم
من می خواهم بدونم که ویژوال بیسیک برای این متغیر ها چی نوع میزبانی در نظر میگی ره
همین.................................منظو م برای سه متغیره a,b,s هستش
yavari
شنبه 27 آبان 1385, 19:23 عصر
به بخشید حاصل اجرای این دستور چیست؟
DIM a AS boolen,b AS boolean
Private Sub command_click() 'name
a=vbyes
b=vbno
print a
print b
end sub
به نظر من که باید یکی از گزینه های زیر باشد
1)yse
no
2)true
false
3)true
true
هم از نظر تئوری وهم وقتی که اونو اجرا میکنید وبه بینید که چقدر پیش گویتون صحیح بوده وسپس دلیل انجام این عمل توست ویژوال بیسیک به نظر شما چیست؟
سلام
6
true
حامد مصافی
دوشنبه 29 آبان 1385, 16:19 عصر
s=0,a=false
s: long
b,a: boolean
یادش به خیر در مرحوم gwbasic هبه عنوان تعیین نوع متغفیر از پسوند های مقدار دار استفاده می کردیم
! Long
$ string
و ...
بعد از ارائه VB مایکروسافت برای حفظ سازگازی با نسخه های پیشین این خصیصه رو حفظ کرد!
من با دستور پرینت از هر سه خروجی گرفتم جواب این بود b را رد کرد(به ازای b خروجی نداد.)
اگر متغیر هایی در یک خط اعلان شوند فقط متغیر آخر در رم رجیستر و مقدار دهی اولیه می شود و بقیه در زمان اولین اجرا! به همین دلیل نمیشه این متغیر ها رو به عنوان "ارسال با مبدا" پاس داد!
soleman
دوشنبه 29 آبان 1385, 21:19 عصر
از نظر من که s از نوع single چون پیشوند single همینه(!). واما در دستور dim اگه در تعریف ارایه به صورت dim a,b as motager باشه مثل aو b من که اولی را به عنوان اینکه نوع ان تعین نشده است از نوع variant ودر پایان هم bراهم از نوع بولین تعریف می کنه
ممنونم نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.