ورود

View Full Version : اتصال به دیتابیس SQL مستقر در کامپیوتری دیگر

A.Farzin
چهارشنبه 24 آبان 1385, 18:10 عصر
با سلام
در مورد این سئوال در بین پاسخهای قبلی به سئوالات مشابه جستجو کردم، متاسفانه موضوعی که به جواب نهائی رسیده باشد و پاسخ من در آن باشد ندیدم. این شد که سئالم را به عنوان یک موضوع جدید مطرح کردم.

کدهای من VB است و برای اتصال به دیتابیس از DE استفاده می‌کنم.
دریتابیس من SQL Server 2000 است که روی یک کامپیوتر مستقل قرار داده شده است.
سیستم عامل کامپیوتر سرور دیتابیس، Windows XP Pro SP2 است.
شبکه من محلی است.

مشکل
تا زمانی که دیتابیس روی کامپیوتر خودم بود، کانکشن به راحتی برقرار می‌شد. ولی حالا که دیتابیس را از کامپیوتر خودم جدا کرده‌ام زمانی که کانکشن استرینگ را می‌سازم، سرور را انتخاب و گزینه استفاده از رمز ویندوز را هم تیک می‌زنم ولی پایگاه داده‌ام را نمی‌شناید.

چه کنم:
آیا باید username کامپیوتر خودم را در روی ویندوز کامپیوتر سرور هم تعریف کنم.
اگر راهنمائی فرمائید که چه تعاریفی از لحاض username و ‌password لازم به انجام است تا بتوان با دیتابیس روی یک کامپیوتر دیگر در یک شبکه محلی اتصال برقرار کرد.
ممنون

whitehat
پنج شنبه 25 آبان 1385, 12:15 عصر
ممکنه مشکل شما از فایروال ویندوز باشه ، ابتدا سعی کنید کامپیوتر هدف را PING کنید در صورتی که مشکل اربتاطی نداشته باشید ، اشکال از Connection String شما می باشد، لطفا آنرا در اینجا بنویسید
موفق باشید

AminSobati
جمعه 26 آبان 1385, 13:56 عصر
Connection String و پیغام خطایی که دریافت میکنید رو اینجا پست کنین

A.Farzin
شنبه 27 آبان 1385, 17:00 عصر
با سلام
برای ساخت کانکشن استرینگ، مستقیماً از برگه‌های موجود در فرمان Properties یکی از Connectionهای ایجاد شده در DataEnvironment استفاده می‌کنم.
مراحل کارم را به شکل زیر است:
1 – روی کانکشن استرینگ کلیک راست کرده و از منوی ظاهر شده فرمان Properties… را انتخاب می‌کنم.
2 – در برگه Provider گزینه Microsoft OLE DB Provider for SQL Server را انتخاب می‌کنم.
3 – در برگه Connection در کادر Select or enter a server name نام سرورم را انتخاب می‌کنم. (نام سرورم ACCRVW است که در کومبو هم وجود دارد.)
4 – در همان برگه Connection گزینه Use Windows NT Integrated security را برای قسمت Enter information to log on to the server انتخاب می‌کنم.
4 – مجدداً در همان برگه Connection گزینه Select the database on the server: را انتخاب می‌کنم. پس از این کار، زمانی که کادر کومبوی انتخاب دیتابیس را کلیک می‌کنم پس از مدتی جستجو، 2 پیغام دریافت می‌کنم که عبارتند از:
پیغام اول:
Login Failed for ‘ACCRVW\GUEST.’
پیغام دوم: (که پس از OK پیغام اول ظاهر می‌شود)
Login Failed. Catalog information cannot be retrieved.

با سپاس و احترام

AminSobati
شنبه 27 آبان 1385, 23:55 عصر
شما Login Name مختص خودتون در SQL Server معرفی کردین؟ همچنین sa رو آزمایش کنین

محمد دادودنیا
یک شنبه 28 آبان 1385, 02:41 صبح
مشکل اینجاست وقتی از یک کامپیوتر به کلاینت دیگری وصل می شوید ویندوز User Name ,Pass کامپیوتر اول رو به SQL Server مقصد می فرسته در حالی که در اون کامپیوتر باید با Username و Pas کلاینک دوم وارد شوید پس باید برای ارتباط با دومی نوع چک کردن حق دسترسی رو روی SQL Server یعنی Use a specific User Name And Password بگذارید تا حق ورود شما بر اساس کامپیوتر دوم چک شود ضمناً اگر User ‌خاصی مورد نظر نیست می تونید از همون Sa استفاده کنید

A.Farzin
یک شنبه 28 آبان 1385, 18:19 عصر
شما Login Name مختص خودتون در SQL Server معرفی کردین؟ همچنین sa رو آزمایش کنین

نشد

مراحل زیر را برای New SQL Server Registration (روی سرورم) انجام داده‌ام.
1 - روی SQL Server Group کیک راست کرده و فرمان New SQL Server Registration را انتخاب کرده‌ام.
2 - در پنجره خوش‌آمدگوئی ویزارد کلید Next را زد‌ه‌ام.
3 - نام سرورم را از قسمت Avaialbe Sever به کادر Added Server اضافه کرده و کلید Next را زده‌ام.
4 - گزینه The Windows account information I use to Log On to my coputer [Windows Authentication] را علامت زدم و کلید Next را کلیک کرده‌ام.
5 - صفحه انتخاب SQL Group را هم با زدن کلید Next رد کرده‌ام.
6 - کلید Finish را زده‌ام
7 - پیغام Registered Successfully را دریافت کرده‌ام.

اگر در مرحله 4 گزینه دوم را انتخاب کنم، آنگاه هر Login Name و passwordی که بدهم سرآخر با پیغام زیر مواجه می‌شوم.

ACCRVW - Ligin failed for user 'sa'. reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.

با سپاس و احترام

AminSobati
یک شنبه 28 آبان 1385, 22:31 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=12299

A.Farzin
دوشنبه 29 آبان 1385, 16:28 عصر
با سلام
با تشکر از جناب آقای ثباتی و همچنین آقای داودنیا

بالاخره مشکل حل شد. حالا اینکه چکار کردم تا حل شد را برای استفاده دوستان دیگر می‌نویسم.
روش اول:
همان User Name و Password کامپیوتر کارگزار را در کامپیوتر کاربر هم تعریف کردم. مشکل حل شد. (یعنی نام حساب کاربری و پسورد روی سرور و کلاینتها، یکسان تعریف شود.)
روش دوم:
User Name و Password کامپیوتر کاربر را به عنوان Login ID و Password در اس کیو ال تعریف کردم. مشکل برطرف شد.
روش سوم:
گزینه Authentication: SQL Server And Windows را در برگه سکیوریتی از خصوصیات سرور انتخاب کردم. با sa هم توانستم لوگین کنم.

از همه دوستان متشکرم

masoudmmd
چهارشنبه 01 آذر 1385, 00:59 صبح
با سلام
من واقآ از شما به خاطر راه حلی که پیشنهاد کرده اید ممنونم -
من sql , سی شارپ کار می کنم .
و یک مشکل در مورد sql-server دارم . اگه ممکنه با من تماس بفرمایید - ممنون می شم .
03517240915 ------- masoudmmd@yahoo.com ------- ضمنآ من مخلص شما مسعود غلامی فرد هستم

A.Farzin
شنبه 04 آذر 1385, 19:17 عصر
مشکلتون را همینجا مطرح کنید.

bpzone
جمعه 20 دی 1387, 18:39 عصر
با سلام
من نمی تونم توی شبکه به SQL SERVER کانکت بشم ...
تمام مطالبی رو هم که توس سایت دوستان اعلام کرده بودن . بررسی کردم ولی بازم نشد ...

من کانکشن های زیر رو امتحان کردم ... ولی همه یک ایراد رو میگیرن ...

کانکشن های امتحان شده

Data Source=Behrooz;Initial Catalog=MCI;Integrated Security=True ; User=sa ; Password=1

data source="192.168.0.1";workstation id="192.168.0.2";pwd=1;packet size=4096;integrated security=SSPI;user id=Behrooz;persist security info=False;initial catalog=MCI

Server=192.168.0.1;Database=MCI;User ID=sa;Password=1;Trusted_Connection=False;

server=192.168.0.1;database=MCI;user id=sa;password=1;

ایراد گرفته شده

An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)