View Full Version : سوال: گزارش از چند جدول مرتبط با هم
linktaz
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399, 08:40 صبح
من چند جدول دارم که از طریق یک شناسه به یکدیگر متصل میباشند ،وقتی که میخوام گزارش بگیرم،بعضی فیلدها که در بعضی جداول خالی هستند رو اطلاعات تکراری میندازه.در صورتی که در جدول اطلاعاتی ندارد.اگر امکان داره ایراد کار رو بفرمائید.
مانند تصویر ذیل:
151725
eb_1345
پنج شنبه 01 خرداد 1399, 00:09 صبح
من چند جدول دارم که از طریق یک شناسه به یکدیگر متصل میباشند ،وقتی که میخوام گزارش بگیرم،بعضی فیلدها که در بعضی جداول خالی هستند رو اطلاعات تکراری میندازه.در صورتی که در جدول اطلاعاتی ندارد.اگر امکان داره ایراد کار رو بفرمائید.
مانند تصویر ذیل:
151725
سلام
دیدن خود همین تصویر کفایت می کند که اطلاعات تکراری وجود ندارد، چرا که سه ستون اول دارای اطلاعات مختلفی است . بنابراین میتوان نتیجه گرفت که در اینجا دو رکورد ثبت گردیده .
و وقتی خود فایل هم بررسی میشود مشاهده می گردد که در جدول inoculated دو رکورد مختلف برای کد 618 ثبت شده است . پس با این وجود چگونه انتظار دارید که برای کد فوق این دو رکورد به نمایش درنیاید ؟
linktaz
سه شنبه 06 خرداد 1399, 09:40 صبح
سلام
دیدن خود همین تصویر کفایت می کند که اطلاعات تکراری وجود ندارد، چرا که سه ستون اول دارای اطلاعات مختلفی است . بنابراین میتوان نتیجه گرفت که در اینجا دو رکورد ثبت گردیده .
و وقتی خود فایل هم بررسی میشود مشاهده می گردد که در جدول inoculated دو رکورد مختلف برای کد 618 ثبت شده است . پس با این وجود چگونه انتظار دارید که برای کد فوق این دو رکورد به نمایش درنیاید ؟
ببینید،ماهیت اینطوریه :
گاو با شناسه ی 618 دو بار تلقیح شده،که وضعیت بارداری در خط اول هم مشخصه و تیک نخورده
و میبایست تاریخ آبستن شده واسه ردیف اول و ... خالی باشه و در ردیف دوم فقط پر شده باشه.چرا که اطلاعاتی هم وارد نشده واسش.منظورمو متوجه شدید؟
linktaz
پنج شنبه 08 خرداد 1399, 07:38 صبح
از اساتید کسی کمک نمیکنه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.