ورود

View Full Version : حذف اطلاعات از بانک

mandana2010
پنج شنبه 25 آبان 1385, 09:55 صبح
سلام
من یه برنامه نوشتم که کاربر در اون اطلاعاتی رو وارد می کنه چون برنامه قرار بود بصورت شبکه کار کنه برای اینکه کاربر بتونه از رکوردهایی که می خونه پرینت بگیره یه بانک اکسس براش در نظر گرفتم که همزمان که یک رکورد ثبت می شه این اطلاعات هم توی بانک اکسس همون دستگاه می شینه و هم توی بانک اس کیو ال دستگاه سرور ( لازم به ذکر است که رکوردهای بانک اکسس پس از چاپ باید کلا از جدول اکسس پاک بشوند ) ولی نمی دونم چرا وقتی از بانک اطلاعاتی سرور گزارش می گیرم مثلا اگر 200 رکورد توی اون تاریخ قبلا از بانک اکسس چاپ گرفتم حالا توی همون تاریخ بانک اس کیل ال 180 رکورد رو نشون می ده و وقتی رکوردهای مورد نظر را جستجو هم می کنم اصلا توی دیتابیس اس کیو ال وجود ندارند . این مشکل هنگام تست برنامه روی کامپیوتر خودم وجود نداشت ولی حین کار کاربران به وجود میاد.

محمد دادودنیا
دوشنبه 29 آبان 1385, 01:32 صبح
ماندانا خانم
1- ممکن در تاریخ بعدی بازدید شما به قول خودتون کاربر اون اطلاعات رو دیده و حذف شده وبقیه رو ندیده
2-دوم اینکه در برنامه نویسی شرایط خودتون رو ملاک قرار ندین بلکه باد شرایط کاربران مختلف رو در نظر بگیرید

shobair
دوشنبه 29 آبان 1385, 10:40 صبح
سلام
ولی نمی دونم چرا وقتی از بانک اطلاعاتی سرور گزارش می گیرم مثلا اگر 200 رکورد توی اون تاریخ قبلا از بانک اکسس چاپ گرفتم حالا توی همون تاریخ بانک اس کیل ال 180 رکورد رو نشون می ده و وقتی رکوردهای مورد نظر را جستجو هم می کنم اصلا توی دیتابیس اس کیو ال وجود ندارند . این مشکل هنگام تست برنامه روی کامپیوتر خودم وجود نداشت ولی حین کار کاربران به وجود میاد.

سلام
متوجه نمیشم بلاخره تو بانک SQL Server شما 180 تا رکورد هست یا هیچی؟ ممکنه شما جائی بانک اکسس رو عوض کنید ولی تغییرات روی بانک SQL ذخیره نشده باشه. ممکنه بانک اکسس رو کامل خالی نکرده باشید.

شبیر