View Full Version : حرفه ای: ریسپانسیو کردن فرم فارسی
ali682344
جمعه 27 تیر 1399, 10:01 صبح
با سلام
دوستان من یک سایت دارم که فرم ثبت نام تکمیلیه، مثلا نام ، نام خانوادگی و نام پدر توی یک سطر قرار دارن و سه تا ستون
تو حالت لپ تاپ و تبلت من مشکلی با سایت ندارم اما وقتی تو حالت موبایل قرار میگیره:
فیلد نام پدر
فیلدر نام خانوادگی
و بعدا فیلد نام رو نشون میده
یعنی از چپ به پایین فیلدامو میچینه
من چون آشنایی زیادی با تنظیمات ندارم لطفا راهنمایی کنید کل سایتم گشتم چیزی پیدار نکردم
اگه نمونه سورسی باشه شاید بتونم بفهمم چی به چیه
دمتون گرم
f_talebi
شنبه 11 مرداد 1399, 00:18 صبح
با سلام
دوستان من یک سایت دارم که فرم ثبت نام تکمیلیه، مثلا نام ، نام خانوادگی و نام پدر توی یک سطر قرار دارن و سه تا ستون
تو حالت لپ تاپ و تبلت من مشکلی با سایت ندارم اما وقتی تو حالت موبایل قرار میگیره:
فیلد نام پدر
فیلدر نام خانوادگی
من چون آشنایی زیادی با تنظیمات ندارم لطفا راهنمایی کنید کل سایتم گشتم چیزی پیدار نکردم
دمتون گرم
سلام بهتر بود از مشکلتون عکس میذاشتین که راحت تر بشه جواب داد
فکر کنم این بخاطر چینش هستش که اینجور میشه
اگه امکان داره کدای html و cssتونو بذارین
itrozagency
چهارشنبه 29 مرداد 1399, 10:23 صبح
با سلام و درود
اگر کدشما آنلاین است آدرس لینک بفرماید و یا کدها را برای بررسی در اینجا وارد نماید.
Gerdab
سه شنبه 04 شهریور 1399, 12:59 عصر
سلام ، شما مشخص نکردید که فروم شما وردپرس هست یا خیر ، اما برای رفع مشکل داخل فایل اصلی css داخل استایل های مربوط به body بنویسید
direction :rtl مشکل به احتمال زیاد رفع خواهد شد
sayanpro
شنبه 08 شهریور 1399, 21:39 عصر
سلام. اگه از بوت استرپ استفاده کرده اید چون چپ چین است در نمای موبایل از سمت چپ میچینه. شما 2 راه بیشتر ندارید اگه از بوت استرپ استفاده می کنید از نسخه rtl اون استفاده کنید. یا اینکه از دستورات
col-sm-push-x
col-sm-pull-x
استفاده کنید. x عددی که میخواهید به همان اندازه اون div شما در صفحه جابجا بشه. توی گوگل این دو دستور جستجو کنید به شما راهنمایی میده.
tolouei-mahd
چهارشنبه 21 آبان 1399, 08:36 صبح
با سلام
فیلد نام پدر
فیلدر نام خانوادگی
دمتون گرم
درود. این موضوع به این خاطره که کد شما از چپ به راست فیلدها رو میچینه. بعد شما برای اینکه بتونید این مشکل رو حل کنید اول فیلد نام پدر رو تو کد گذاشتید. بعد نام خانوادگی و بعد نام. تو حالت عادی ما این ها رو از راست به چپ میبینیم و درسته. ولی همونطور که گفتید تو موبایل ویو به این مشکل برمیخورید. باید direction بدنه صفحه رو از راست به چپ کنید. بعدش برید جای فیلد ها رو درست کنید. یعنی اول نام و نام خانوادگی و بعد نام پدر. کد زیر رو در قسمت body کپی کنید.
<style>
body
{
direction:rtl;
}
</style>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.