ورود

View Full Version : خطا در نمایش فونت Btitr روی ویندوز 7 پس از ارتقاء استیمول به ورژن 2020

resident
یک شنبه 26 مرداد 1399, 12:25 عصر
سلام.
من قبلا از ورژن 2013 استفاده میکردم. ارتقاء اش دادم به ورژن 2020
مشکلی که دارم اینه که روی ویندوز 7، فونت BTitr رو نمایش نمیده و خطا میده در حالیکه روی ویندوز این فونت نصبه.
روی ویندوزهای دیگه این مشکل رو ندارم.

کسی می تونه کمک کنه؟

مهدی کرامتی
یک شنبه 26 مرداد 1399, 17:18 عصر
تا جایی که یادم میاد فونت هایی که قراره در گزارش ها استفاده شوند میبایست شرایط خاصی داشته باشند (در فایل فونت یک سری مشخصات و Flag ها داره که قابل تنظیم شدن از طریق نرم افزاری مانند FontCreator یا امثالهم هستند).
دو تا راه به نظر من میاد که می توانید انجام بدید:

از یک فونت بدون نقش مثل IranSans (https://fontiran.com/خانواده-فونت-ایران-سن-سریف-iran-sans-پنج-وزن-هم) استفاده کنید. چنین فونتی همه جا و تحت همه شرایط درست کار می کنه.
فونت های کامل و فاقد نقص (مثل فونت IranSans) رو در نرم افزاری مثل FontCreator باز کنید و ببینید در بخش تنظیمات فونت چه Flag هایی رو داره، همون ها رو در فونت مورد نظرتون هم فعال کنید.

بعنوان جمع بندی نهایی، شدیدا توصیه می کنم از مورد 1 پیروی کنید. چون طبق اطلاعات دریافت شده در حین جستجوها، فونتی مثل BTitr خیلی قدیمیه (حدود 20 سال پیش ساخته شده) و خیلی چیزها در ساختش در نظر گرفته نشده است. تو خیلی از تاپیک هایی که تو همین سایت و Stackoverflow دیدم افراد موقع چاپ یا Export to PDF با فونت های سری برنا رایانه (مثل BTitr و ...) مشکل داشتند.
علاوه بر اون، مشکلاتی مثل تراز نبودن کاراکترهای انگلیسی با فارسی از لحاظ ارتفاع و اندازه در فونت های فوق، عدم وجود کاراکترهای انگلیسی در بعضی فونتهای دیگر همون مجموعه و خیلی فونت های قدیمی دیگر، عدم رعایت فاصله گذاری صحیح افقی و ... باعث شد کلا اون سری فونت ها رو برای همیشه کنار بگذارم و با کمی پول خرج کردن از فونت های فوق العاده fontiran.com (https://fontiran.com) در همه برنامه هام (وب، دسکتاپ، موبایل) استفاده کنم.

yalisalar
پنج شنبه 13 شهریور 1399, 07:52 صبح
سلام ، بنده هم دقیقا به همین مشکل بر خوردم ، اون دسته از گزارش هایی که ناچار به استفاده از فونت B Titr بودم رو توی ورژن 2020 به طور کامل طراحی میکردم با یه فونت دیگه (مثلا Tahoma) بعدش توی ورژن قدیمی 2011 اونایی که مدنظرم بود رو BTitr میکردم:لبخند: . برا همینم مجبور شدم دو نسخه از استیمول روی سیستمم نگهدارم!
ولی گزارش های دیگه قید B Titr رو زدم