View Full Version : آیا نسخه ای از فاکس پرو (تحت ویندوز) هست که بشه باهاش برنامه نویسی تحت وب انجام داد
msofali
جمعه 26 آبان 1385, 23:50 عصر
سلام دوستان - من با فاکس پرو تحت داس برنامه نویسی حرفه ای انجام میدم و برای جستجو ها هم از اسکیو ال استفاده میکنم ولی برای گذر از داس به تحت ویندوز و درنهایت به برنامه نویسی وب خیلی تلاش کردم ولی نتیجه دلخواهی نگرفته ام - ولی اگه با نسخه ای از فاکس پرو اگه بشه تحت وب برنامه نویسی کرد خیلی میتونم پیشرفت داشته باشم - ولی نمیدونم آیا چنین چیزی امکان داره یا باید سراغ ASP برم - ممنون
mehran_337
شنبه 27 آبان 1385, 00:37 صبح
عنوان afp در همین بخش سرچ کن به حوابت می رسی
msofali
یک شنبه 28 آبان 1385, 00:45 صبح
سلام - ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پیغام دادید - ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم - اگه امکان داره لینکشو برام بفرستید - ممنون
kia1349
یک شنبه 28 آبان 1385, 07:39 صبح
http://www.active-foxpro-pages.com/
rezamim
یک شنبه 28 آبان 1385, 16:11 عصر
من هم اضافه کنم که البته برای اینکار به چند چیز دیگه هم نیاز دارید:
1 - کمی دانستن ASP
2 - یک سرور که بتونید برنامه رو ( یا DLL ) ایجاد شده رو روی اون نصب کنید ( یا به عبارت بهتر اجازه نصب اون رو به شما بده ) - اینو درمورد AFP نمیدونم ولی در مورد یکی دیگه از این ابزارها بنام AVFP مطمئنم
بنظر من شاید بهتر باشه برنامه هاتون فعلا فقط بانکهاش روی WEB باشه
علی اکبر
دوشنبه 29 آبان 1385, 15:25 عصر
:
بنظر من شاید بهتر باشه برنامه هاتون فعلا فقط بانکهاش روی WEB باشه
یعنی درهرکامپیوترکه بخواهد ازبانک استفاده کند یک نرم افزارتحت وب دانلود وسپس روری رایانه شخصی صفحه را اجرا کند؟؟؟؟
--------------------
راستی کسی ازدوستان درباره این نرم افزاری که دراینترنت تبلیغ می کند چیزی می داند
.NET for Visual FoxPro Developers
این هم یکی ازلینکهایش
http://foxcentral.net/microsoft/NETforVFPDevelopers.htm
binyaz2003
دوشنبه 29 آبان 1385, 17:42 عصر
این یک کتاب هست.برای کارتون هم میتونید با ftp فایلهاتون رو آپلود و دانلود کنید . مطمئن و ایمن
rezamim
سه شنبه 30 آبان 1385, 09:42 صبح
یعنی درهرکامپیوترکه بخواهد ازبانک استفاده کند یک نرم افزارتحت وب دانلود وسپس روری رایانه شخصی صفحه را اجرا کند؟؟؟؟
--------------------
یعنی شما یه نرم افزار تحت ویندوز بنویسی که با بانکهاش ( که روی اینترنت هست ) ارتباط برقرار کنه
علی اکبر
شنبه 04 آذر 1385, 14:27 عصر
من فقط می خواستم منظور دقیق شما را بفهمم حال این نرم افزار تحت وب باشه یا تحت ویندوز
rezamim
یک شنبه 05 آذر 1385, 07:33 صبح
نرم افزار در هر صورت تحت سیستم عامل ویندوز اجرا میشود. یا روی ویندوز کاربر یا روی ویندوز سرور. ولی بدلیل مشکلاتی که در اجرای نرم افزار بر روی ویندوز سرور خواهید داشت ( تحت وب ) ، پیشنهاد بنده این بود که برنامه اصلی را بر روی ویندوز کاربران اجرا کنید ( و نه بر روی ویندوز سرور تحت وب ) و تنها بانکها را روی سرور تحت وب قرار دهید. فکر کنم بیمه رازی دقیقا چنین کاری را انجام داده است. چون دیده ام که برنامه روی کامپیوترهای شرکت است ولی بانکها روی یک سرور مرکزی
امیدوارم متوجه موضوع شده باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.