ورود

View Full Version : جداول مرتبط با هم

iransim
چهارشنبه 12 شهریور 1399, 23:12 عصر
سلام دوستان
من دو تا جدول مرتبط با هم دارم ( فرض بر این که ارتباطشون مثل جداول استان و شهری های زیر مجموعه اون باشه و یک به چند باشه) حالا اگه ( به علت زیاد بودن تعداد رکورد و عدم امکان ورود دستی ) اطلاعات جدول فرزند رو بخوام از طریق ی فایل اکسل به جدول Import کنم امکانش هست ؟
اگه امکانش هست باید ارتباط جداول رو بعد از Import اطلاعات چطور برقرار کنم ؟ و اصولا وضعیت ارتباط جداول به چه صورت درمیاد ؟

البته من Import اطلاعات رو چه قبل ارتباط چه بعد ارتباط تست کردم و با خطا مواجه شدم هر تغییری هم در نحوه ارتباط و فیلدهای کلیدی دادم موفق نشدم

ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.

padide55
پنج شنبه 13 شهریور 1399, 07:32 صبح
سلام
برای ایمپورت اول باید سطر اول عناوین رو به انگلیسی تایپ کنید تا بعدا به مشکل بر نخورید
مثال غلط
نام استان نام شهر
فارس شیراز
تهران رودهن

مثال صحیح
sity state
فارس شیراز
تهران رودهن

اگر این کار رو نکنید در هنگام ایمپورت نباید سطر اول رو به عنوان عنوان فیلد تیک بزنید .
فعلا این تصاویر رو نگاه کنید . مشکلی بود درخدمتم

نیاز به ارتباط نیست .
نام استان و نام شهر هردو با هم در یک جدول میاد .
نمونه بگذارید ارتباط لازم داشت حل میشه

iransim
پنج شنبه 13 شهریور 1399, 19:37 عصر
سلام و عرض ادب دوست عزیز
ممنون از راهنمائی شما امتحان میکنم ، اگر مشکلی بود مزاحم میشم و نمونه میزارم که زحمتشو برام بکشید.

iransim
پنج شنبه 13 شهریور 1399, 19:38 عصر
سلام
برای ایمپورت اول باید سطر اول عناوین رو به انگلیسی تایپ کنید تا بعدا به مشکل بر نخورید
مثال غلط
نام استان نام شهر
فارس شیراز
تهران رودهن

مثال صحیح
sity state
فارس شیراز
تهران رودهن

اگر این کار رو نکنید در هنگام ایمپورت نباید سطر اول رو به عنوان عنوان فیلد تیک بزنید .
فعلا این تصاویر رو نگاه کنید . مشکلی بود درخدمتم

نیاز به ارتباط نیست .
نام استان و نام شهر هردو با هم در یک جدول میاد .
نمونه بگذارید ارتباط لازم داشت حل میشه

سلام و عرض ادب دوست عزیز
ممنون از راهنمائی شما امتحان میکنم ، اگر مشکلی بود مزاحم میشم و نمونه میزارم که زحمتشو برام بکشید.