ورود

View Full Version : طراحی Navagation Panel با Ajax بصورت کامل به همراه سورس کد

msakbari
یک شنبه 28 آبان 1385, 00:03 صبح
با سلام .
من چند وقتی غیبت داشتم که نزدیک بود کبری بشه و لی الحمدالله نشد .

مقاله ای تحت همین نام برای سایت http://www.codeprject.com نوشتم و فرستادم . دوست داشتم برای شما عزیزیان هم این مقاله رو ارائه کنم . البته چون اکثر دوستان به خوندن انگلیسی و چنین مقالاتی عادت دارند من فقط به ذکر آدرس این مقاله اکتفا می کنم.

در صورتی که سوال و یا پشنهادی داشتید می توانید هم در این قسمت و هم در خود سایت اصلی مطرح نمایید .
مرسی .

http://www.codeproject.com/useritems/NavPanel.asp

msakbari
سه شنبه 30 آبان 1385, 01:46 صبح
جناب Behrouz_Rad از زحمات شما و سایر دوستان واقعا متشکرم . :تشویق:
ولی نباید به هر دلیلی که شما دوست دارید یه پست رو حذف کنید . به اینجا می کن تالار گفتگو البته شاید من اینطور فکر کردم . :متفکر: :تشویق: :چشمک:
پس لطفا این پیام رو هم حذف کنید . البته اگه زحمتی نیست که نیست .

باید تو سایتی مطلب نوشت که اهمیت کار براشون مشخص باشه .
اگر دوست داشتید می تونید User msakbari رو هم پاک کنید !! چرا ؟ چون شما رییس هستید :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق:

Behrouz_Rad
سه شنبه 30 آبان 1385, 10:41 صبح
باید تو سایتی مطلب نوشت که اهمیت کار براشون مشخص باشه .
اهمیت کار با تعداد بازدیدها از تاپیکت و تشکر افراد مشخص میشه.
انتظار چیز غیر منتظره ای داری؟
من هیچ انتظاری از افرادی که مقالات بنده رو می خونن و ار کدهام استفاده می کنن ندارم!
تو انتظار خاصی داری؟

اَرژنگ
سه شنبه 30 آبان 1385, 11:21 صبح
گلاب به رویه همه، حالا اینطوری شده ، نارحت نباشین، پستها پاک میشن، مدیرها روزه کللی چرندیات پاک میکنند، حاله حوصله نمیمانه براشان، حالا پسته دیگه، بعضاً پاک میشه بعضاً پاک نمیشه.
عمر کوتاهه، به ناراحت شدن نمیارزه.

pegasos
سه شنبه 30 آبان 1385, 11:26 صبح
با درود.

ولی نباید به هر دلیلی که شما دوست دارید یه پست رو حذف کنید
به هیچ وجه اینجا کسی به دلایل شخصی مورد اعتراض قرار نمی گیرد.
قوانین کلی سایت (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=51814)

به اینجا می کن تالار گفتگو البته شاید من اینطور فکر کردم
بله درست فکر می کنید.
اتفاقا به خاطر مدریت درست و اصولی سایر مدیران زحمت کش این تالار است که این مجموعه را به این عنوان خطاب می کنند.
وگرنه اسمش را تالار هرج و مرج می گذاشتند !!!

پس لطفا این پیام رو هم حذف کنید . البته اگه زحمتی نیست که نیست .
مطمئن باشید پیامهایی که فاقد بار فنی باشند بر طبق قوانین انجمن و به وسیله مدیران که متولی این کار هستند پاک خواهد شد.

اگر دوست داشتید می تونید User msakbari رو هم پاک کنید !! چرا ؟ چون شما رییس هستید
چند بار شما در این تالارها این مورد را مشاهده کرده اید ! به ما هم اطلاع بدید.
که کسی که صرفا مدیر انجمن هست بدون دلیل کاربری را پاک کند.
من فکر می کردم شغل ما یکی از منطقی ترین شغلها در جهان است و همیشه انتظار استفاده از یک مقدار منطق و البته انصاف را در کار سایر برنامه نویسان دارم.

و در آخر دوست عزیز به این مطلب توجه کن که : فقط کافی است چند روز مدیران تالارها تمام پست ها را برسی نکنند، آنوقت متوجه می شوی که آن چنان هرج و مرجی پیش می آید که خیلی از کسانی که فقط با نیات غیر تجاری و کمک کردن به اینجا می آیند یک وقفه ی بزرگ در کارشان پیش می آید !!!!!

به امید موفقیت.

msakbari
سه شنبه 30 آبان 1385, 11:51 صبح
وقت برای بحث کردن متاسفانه ندارم .
ولی اگه متن یک خطی رو که من فرستاده بودم رو ببینیید خواهید دید که چرند هم نبوده .!!!

امیدوارم همگی موفق و پیروز و ... باشید . ما هم کوچیک همه ی شما هستیم و خواهیم بود .