ورود

View Full Version : ایجاد فیلد برای کلیه بانکهای یک دیتا بیس

rezakhj
یک شنبه 28 آبان 1385, 09:00 صبح
یک دیتا بیس دارم که 30 جدول دارد و مجبورم 4 فیلد مشترک مانند تاریخ ثبت اطلاعات - نام اپراتور - تاریخ و ساعت سیستم در کلیه بانک ها ایجاد نمایم .
چگونه می توانم همه فیلدها را به بانک ها اضافه کنم .

rezakhj
دوشنبه 29 آبان 1385, 10:34 صبح
البته منظورم اینست که با چند خط برنامه نویسی

لطفا کمک کنید.

rezakhj
دوشنبه 29 آبان 1385, 12:30 عصر
اطلاعات یک بانک در یک دیتا بیس را می خواهم به یک بانک دیگر append کنم ولی پیغام میدهد این بانک به دیتا بیس دیگری تعلق دارد حالت use mydbf exclusi که انتخاب میکنم میگه باید یا دیتابیس را پیدا کنی یا ارتباط بین بانک و دیتابیس را حذف کنی در حالتی که ارتباط را حذف میکنم بعدا در برنامه اشکال ایجاد میشود .

چکار کنم ؟
لطفا راهنمائی فرمائید .

rezakhj
سه شنبه 30 آبان 1385, 09:52 صبح
یعنی هیچ کدام از دوستان برنامه نویس با این مشکلات برخورد نکرده اند

binyaz2003
سه شنبه 30 آبان 1385, 12:32 عصر
با ریفاکس 8 هم متوند جدول رو باز و دوباره ذخیره کند مشکل حل میشه

rezaTavak
چهارشنبه 01 آذر 1385, 09:44 صبح
دوست عزیز من که دقیقا متوجه منظور شما نشدم.

یعنی نمی دونم دقیقا چی می خواهید اما برای اینکه یک مقدار پیش فرض در هر فیلدی داشته باشید توی تعریف جدول Default را به یک تابعی یا متغیری می توانید ربط دهید مثلا من از autoinc استفاده نمی کنم به جایش از یک تابع که خودم نوشته ام و در default قرار می دهم استفاده می کنم. شما هم فکر کنم همین کار را انجام دهید.

rezakhj
چهارشنبه 01 آذر 1385, 12:53 عصر
با ریفاکس 8 هم متوند جدول رو باز و دوباره ذخیره کند مشکل حل میشه
متشکرم

برای سوال اولم راه حلی ندارید ؟
منظور شما از باز کردن جدول با ریفاکس 8 را نفهمیدم البته سوالم این بود که اطلاعات یک فایل DBF را به یک فایل دیگر APPEND کنم ولی چون فایل مبدا و مقصد مربوط به دیتا بیس مختلف هستند ایراد میگیرد
در سیستمی که ویژوال فاکس ندارد چگونه میتوانم رکوردها را به DBF‌دیگری اضافه کنم البته منظورم APPE FROM است ؟
آیا با فاکس تحت داس میتوانم این کار را بکنم ؟

rezaTavak
پنج شنبه 02 آذر 1385, 07:55 صبح
برای مشخص کردن دیتا بیس از ! استفاده کنید مثل Personal!Main جدولMain در دیتابیس Personal را نشان می دهد.

فرمت فایلها در داس و یندوز متفاوت است.

rezakhj
یک شنبه 05 آذر 1385, 12:56 عصر
دوستان لطفا یک راه حل ارائه کنید

در ورژن جدید نرم افزار جدید مجبور شدم یک یا چند فیلد به بانکی اضافه کنم چگونه میتوانم در بانک قبلی فیلدها را ایجاد کنم ( البته بدون وجود ویژوال فاکس پرو )

rezaTavak
یک شنبه 05 آذر 1385, 13:17 عصر
حالا شد: از دستور Alter Table استفاده کنید.

rezaTavak
یک شنبه 05 آذر 1385, 13:35 عصر
DBGetProp و DBSetprop را هم فراموش نکنید!