ورود

View Full Version : نمایش DataGrid

Juventus FC
یک شنبه 18 آبان 1399, 23:43 عصر
درود

اساتید من یک DataGrid دارم که متصل به یکی از جداول پایگاه داده است این DataGrid یک ستونی داره به نام شهر که اطلاعات ذخیره شده مربوط به شهر عینا از دیتابیس میخونه و نمایش میده ، حالا در دیتابیس مثلا شهر تهران با اسم مخفف THR ذخیره شده و DataGrid عینا THR نمایش میده ، میخوام DataGrid به نحوی باشه که وقتی مثلا مقدار فیلد City در دیتابیس THR بود دیتاگرید موقع نمایش تهران خروجی بده نه THR.

Hawrehh
دوشنبه 19 آبان 1399, 14:04 عصر
خب شما خودتون باید هنگامی که
DataGrid رو به نمایش در میارید و مقادیر رو بهش میفرستید شرطی چک کنید که اگه مقدار فیلد شهر ها مثلا اگه THR بود در یک متغیر دیگه نام رو به تهران تغییر بدید و به جای اینکه مقدار فیلد رو بهش بفرستید همون متغیر رو بفرست

Juventus FC
سه شنبه 20 آبان 1399, 22:07 عصر
خب شما خودتون باید هنگامی که
DataGrid رو به نمایش در میارید و مقادیر رو بهش میفرستید شرطی چک کنید که اگه مقدار فیلد شهر ها مثلا اگه THR بود در یک متغیر دیگه نام رو به تهران تغییر بدید و به جای اینکه مقدار فیلد رو بهش بفرستید همون متغیر رو بفرست

من متوجه نمیشم میشه بیشتر توضیح بدید کجا باید اینو بگم تو کدام رویداد؟

Hawrehh
پنج شنبه 22 آبان 1399, 12:49 عصر
خب کدتونو بزارید اینجا یا اینکه خودتون بگید کجا دیتا گرید رو فراخوانی میکنید ؟ همونجا که مقدار فیلذهارو بهش میفرستید باید این کار انجام بشه

Juventus FC
پنج شنبه 22 آبان 1399, 21:24 عصر
خب کدتونو بزارید اینجا یا اینکه خودتون بگید کجا دیتا گرید رو فراخوانی میکنید ؟ همونجا که مقدار فیلذهارو بهش میفرستید باید این کار انجام بشه

کد خاصی نیست که یک شی ء Adodc روی فرم دارم که متصل به پایگاه داده اون Grid هم وصله به اون Adodc هر ستونش هم یک مشخصه داره به نام Data Field که اون متصل میشه به اون Column مشخص در دیتابیس./