ورود

View Full Version : مشکل در طراحی فاکتور فروش

mohammadreza_1120
دوشنبه 29 آبان 1385, 01:35 صبح
من هنگام طراحی فاکتور فروش در Foxpro تحت داس به دلیل کمبود فضای صفحه نمایش قادر نیستم که تعداد ردیفهای زیادی را در فاکتور بگنجانم .چطور میتوان بدون جابجا کردن Window مربوطه, به سطرهای بیشتری دسترسی پیدا کرد لطفا کمکم کنید.
شماره تماس:09122880681 بهشتی

rezaTavak
دوشنبه 29 آبان 1385, 07:40 صبح
سلام
ورودتان را به این بخش خوش آمد می گویم.
بالاخره هر چیزی محدودیتی دارد. باید از نسخه تحت ویندوز استفاده کنید محدودیت کمتر می
شود.

javad_hosseiny
دوشنبه 29 آبان 1385, 08:28 صبح
اگر منظورتون طراحی فاکتور فروش در چاپ یا پیش نمایش چاپ یا ... (گزارش گیری) باشد که خوب به راحتی خروجی موردنظر را در یک فایل ریخته و آن را با دستور modi file ... نمایش دهید (که خود به راحتی اسکرول می خورد)
و اما در مورد دریافت اطلاعات به هنگام صدور فاکتور و امکان دریافت اطلاعات بیشتر در یک فاکتور پیشنهاد می کنم که حتما قابلیت اسکرول رو در دریافت اطلاعات باید شبیه سازی کنید (مشابه دستور brows را شبیه سازی نمایید (برای تشخیص نوع الگوریتم کار جهت اسکرول عرض می کنم)
نمونه برنامه :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=27825&highlight=brows
و البته فکر کنم تو بخش نمونه برنامه های کاربردی همین بخش نیز قدیم ها چند نمونه برنامه که دارای چنین امکاناتی بود را نیز قرار داده بودم (دریافت اطلاعات فاکتور با قابلیت 100 سطر )

rahro
دوشنبه 29 آبان 1385, 09:14 صبح
سلام
کار با آرایه رو تجربه کردید؟
من که از این عمل استفاده میکنم و تا 300 سطر رو پوشش دادم
رهرو

javad_hosseiny
دوشنبه 29 آبان 1385, 11:04 صبح
البته اگر سورس اون برنامه ها را ملاحظه می کردید می دید که از آرایه استفاده شده و هرچقدراندازه آرایه را بالا ببرید مقدار سطرها نیز افزایش می یابد (تا اونجایی که یادمه تا 3600 میشد (محدود تعداد سطر آرایه (با توجه به تعداد ستونهاش) ) می شد اضافه کرد.
(البته در اون قسمت از برنامه قابلیت کپی پیست نیز بود و بدین ترتیب نیز می شد خود کاربر تعداد سطرها را از 100 بالاتر ببرد)

kia1349
دوشنبه 29 آبان 1385, 15:46 عصر
منم برای نمایشگاه کتاب در زمان داس خدا بیامرز یه برنامه فاکتور نوشته بدودم که تا 500 یا 600 تا عنوان کتاب رو میشد توش تایپ کرد.اگر پیدا کردم براتون میزارم اینجا.آقای rahro‌هم اگر یه لطفی به این دوستمون بکنند و برنامشون رو اینجا بزارن تا ایشون استفاده کنه ممنون میشم