ورود

View Full Version : مشکلات فایل setup برای برنامه اکسس

Shahramdindoust
دوشنبه 15 دی 1399, 17:58 عصر
من یک دیتابیس اکسس(accde) دارم و در پایان براش یک فایل setup ساختم و بعد از نصب یک شورت کات هم در دسکتاپ درست شد
(برنامه در حالت accde کاملا درست و بی عیب کار میکنه و مشکلی نداره دکمه دیباگ هم چندین بار زدم باگ پیدا نکرد)
ولی پس از باز کردن فرم صفحه ورود یک نوار زرد رنگ پشتش ظاهر میشه که چون فایل لاگین pop on هست طبق تصویر که قابل کلیک و خروج نیست(تصویر1)

152834

و وقتی وارد صفحه اصلی میشه دکمه ها کار نمیکنن پیغام میده که this recordset is not updateble(تصویر 2)

152835

در ضمن من برای فایل خودم یک ماکرو outo exec هم ساختم که حاوی یک مسیج باکس(از صفحه ورود خارج شوید و بر گزینه enable content در نوار زرد کلیک کنید) برای کاربر(اولین بار فقط) حالا اون outo exec که پیامش نمیاد هیچ، در نوار زرد هم بجایenable content پیام save as همانطور که در تصویر اول می بینید
و اینکه دکمه sign in در فرم لاگین درست کار میکنه ولی دکمه سایر فرم مین نه

autoexec در حالت accde
152836
ممنون که وقت می گذارید

Shahramdindoust
دوشنبه 15 دی 1399, 21:32 عصر
نظری ندارین؟
راستی هدفم از فایل set up
چندتا چیز بود مثلا فونتهایی که نیاز دارم کاربر داشته باشه و...

mohammadsaleh
سه شنبه 16 دی 1399, 11:36 صبح
موقع ایجاد فایل نصب باید ماکروهای برنامه اکسس رو فعال کنید تا بعد از نصب موقع اجرای برنامه خطایی گرفته نشه.

Shahramdindoust
سه شنبه 16 دی 1399, 11:39 صبح
میشه کمی توضیح بفرمایین
مگه ماکرو ها غیرفعال هستن یا در حین تبدیل به فایل set up غیر فعال میشن؟
روش فعال کردن رو میفرمایین؟

Shahramdindoust
سه شنبه 16 دی 1399, 17:49 عصر
با فعال کردن ماکروها مشکل حل نشد

Shahramdindoust
چهارشنبه 17 دی 1399, 16:34 عصر
با سلام دلیل ظاهر شدن SAVE AS و READ ONLY در نوار زرد رو دریافتم

وقتی فایل SET UP رو اجرا میکنم مسیر نصب برنامه رو درایو C در نظر میگیره (به طور پیش فرض) بنابراین حدس زدم که درایو C نیاز به دسترسی ادمین و .... ینا باعث شده که نذاره فایل کار کنه بنابراین این بار تو درایو E نصب کردم و حل شد
فقط سوال اینکه :
1-چجوریه که همه برنامه های دیگه تو C هستن مشکلی هم نیست ؟
2- ایا میشه تو فایل SET UP کاری کرد که کاربر تو درایو C نصب نکنه ؟ یعنی پیشفرض مثلا روی E باشه. چون معمولا همه پشت سر هم NEXT میزنن و حتی نمیخونن ببینن راهنمای نصب چی میگه.
3- و یا اینکه تو همون C نصب بشه ولی SAVE AS و READ ONLY در نوار زرد (که من فکر میکنم بخاطر بحث ADMINISTRATOR)هست نیاد؟

parsa70
چهارشنبه 17 دی 1399, 23:11 عصر
با سلام دلیل ظاهر شدن SAVE AS و READ ONLY در نوار زرد رو دریافتم

وقتی فایل SET UP رو اجرا میکنم مسیر نصب برنامه رو درایو C در نظر میگیره (به طور پیش فرض) بنابراین حدس زدم که درایو C نیاز به دسترسی ادمین و .... ینا باعث شده که نذاره فایل کار کنه بنابراین این بار تو درایو E نصب کردم و حل شد
فقط سوال اینکه :
1-چجوریه که همه برنامه های دیگه تو C هستن مشکلی هم نیست ؟
2- ایا میشه تو فایل SET UP کاری کرد که کاربر تو درایو C نصب نکنه ؟ یعنی پیشفرض مثلا روی E باشه. چون معمولا همه پشت سر هم NEXT میزنن و حتی نمیخونن ببینن راهنمای نصب چی میگه.
3- و یا اینکه تو همون C نصب بشه ولی SAVE AS و READ ONLY در نوار زرد (که من فکر میکنم بخاطر بحث ADMINISTRATOR)هست نیاد؟

سلام برای من مشکلی نداره تو درایو C نصب می کنم.
با چه برنامه ای فایل ستاپ می سازید؟؟
من با Install maker میسازم و میشه آدرس نصب رو تغییر داد. اونم تست کنید.

Shahramdindoust
پنج شنبه 18 دی 1399, 11:19 صبح
سلام برای من مشکلی نداره تو درایو C نصب می کنم.
با چه برنامه ای فایل ستاپ می سازید؟؟
من با Install maker میسازم و میشه آدرس نصب رو تغییر داد. اونم تست کنید.

من هم از همون استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوریه