ورود

View Full Version : یک پیشنهاد بین الستاره ای

mehrzad007
سه شنبه 30 آبان 1385, 12:01 عصر
نمی دونم شاید الان هم به این صورت باشه . بهتر نیست ستاره های هر کس علاوه بر تعداد پست بر اساس تشکر ها و اخطارهایی که دریافت می کنه باشه؟(الان که اینجوری نیست؟هست؟)

tabib_m
سه شنبه 30 آبان 1385, 15:28 عصر
تقریبا موافقم

mehrzad007
سه شنبه 30 آبان 1385, 19:51 عصر
اون تقریبا مال چیه؟

arshia_
چهارشنبه 01 آذر 1385, 11:02 صبح
به نظر من اگر بشه ب ازای هر تشکر معادل 3 پست و به ازای هر اخطار معادل -10 پست باشه شاید وضعیت منطقی تر بشه

hadi2345
چهارشنبه 01 آذر 1385, 11:37 صبح
به نظر من اگر بشه ب ازای هر تشکر معادل 3 پست و به ازای هر اخطار معادل -10 پست باشه شاید وضعیت منطقی تر بشه

فکر کنم اونوقت تعداد تشکر ها 1000 برابر بشه !!!

Hossein Bazyan
چهارشنبه 01 آذر 1385, 12:53 عصر
اگه از کسی اصلا تشکر نشد چی ؟
در ضمن مگه این ستاره ها چقدر اهمیتی دارند ؟ هرکسی میخواد من جند تا از ستاره های خودم را بهش بدم .
حتی تعدا پستها هم نمیتونه وضعیت یکنفر رو خوب بیان کنه اینکه وی فعال بوده یا خیر چون خیلی از پستها فقط جمله های بی ربط به پاسخ هستند
شما در نظر بگیرید دوستی پستی را میده و میگه ایمیل بدید تا فلان برنامه را ارسال کنم چقدر پست زده میشه و ایمیلشان را میدن ؟ یا بعضی ها بجای استفاده از دکمه تشکر پست میدند آیا اینها دلیل فعال بودن آن شخص است . پس تعداد پستها و ستاره ها و تشکراتی که از شخص شده دلیل فعال بودن یک شخص نیست.

tabib_m
چهارشنبه 01 آذر 1385, 17:40 عصر
اون تقریبا مال چیه؟
مال اینه که دو تا آدم عقده ی ستاره با همدیگه قراداد می بندن که توی هر پستی از همدیگه تشکر کنن که ستاره هاشون زیاد بشه.

mehrzad007
چهارشنبه 01 آذر 1385, 18:16 عصر
اگه از کسی اصلا تشکر نشد چی ؟

در ضمن مگه این ستاره ها چقدر اهمیتی دارند ؟
مهم نیست! شاید یه کاربر از خیلی از موضوعات نوشته شده شما استفاده کنه بدون اینکه حتی به اسمتون نگاهی بکنه . ممکنه تشکر بکنه یا نکنه مهم نیست. مهم تشخیص افراد فعال از افرادی است که صرف مصرف کننده هستند. همین. تعداد پستها الان تنها ملاک این کاره که با توجه به اف تاپیک ها و .... اصلا معتبر نیست . این کار حداقل فایده اش اینکه که می تونیم بفهمیم چه اشخاصی هستند که دارند کمک می کنند. و می تونه توی برنامه ها و تغییرات آتی سایت مورد استفاده قرار بگیره...

مال اینه که دو تا آدم عقده ی ستاره با همدیگه قراداد می بندن که توی هر پستی از همدیگه تشکر کنن که ستاره هاشون زیاد بشه.
الان هم هستند دوستانی که الکی وقتی حرفی ندارند حرف می زنند که پستاشون بره بالا.... پس تغییری از این جهت حاصل نمیشه..

arshia_
پنج شنبه 02 آذر 1385, 10:33 صبح
من با خوندن صحبتهای دوستان متقاعد شدم که ستاره و درجه بندی اهمیتش اونقدر نیست که بخوایم به وسیله اون در مورد افراد قضاوت کنیم
یه چیز که مسلم است اینه که همه ما می دونیم واقعا چه کسانی توی این سایت زحمت می کشن و مهم اینه که مشکل دوستان در کمترین زمان حل بشه
من از همه دوستانی که توی این راه بدون کوچکترین چشمداشت مادی و ستاره ای کمک می کنن صمیمانه تشکر می کنم
چه مدیر باشن چه کاربر طلایی و دایمی و چه کاربر جدید...واقعا خسته نباشید می گم
و خدا رو شکر می کنم که علم کمک کرد این همه دوست با معرفت و عالم داشته باشم

Mohammad_Mnt
یک شنبه 05 آذر 1385, 17:34 عصر
من یه نظر دیگه دارم. اصلا" این ستاره ها رو حذف کنین